Site meniu

Sondaj

Cind vom iesi din criza???
Всего ответов: 3697


 Intrareа

Login:
Parola:

Cauta

Parteneri

Statistics


Panou de AnunturiHome » Panou de anunturi » Audio-Video-Foto/Аудио-Видео-Фото » Servicii video/Видеоуслуги [ Adauga gratis anunt ]

Studio foto pentru copilasi - idei pentru poze familiale si copii cu AllFocus Studio

   
2014-10-28, 14:55

Sedinta foto pentru printesele sau printii dumneavoastra cu elemente de recuzită şi decoratiuni va vor ajuta de a obtine poze colorate a bebelusului dumneavoastra, care mereu va vor aminti de cele mai aprinse si placute momente din ziua respectiva. Fotografii profesionisti de la AllFocus Studio va vor recomanda cele mai bune idei pentru o sedinta foto pentru micutii vostri si va vor ajuta ca sa realizati pozele dorite de dumneavoastra!

Aceasta ne asigura multe poze minutate, care le putem folosi in timpul executarii unui slideshow sau crearea extraordinar de frumos album-foto.

Cel mai bun fotograf pentru copii pentru prunci si noi-nascuti, ofera sa petreceti o fotosesie incredibila, de neuitat pentru micuta sau micutul dumneavoastra, chiar la dumneavoastra acasa, cu ajutorul elementelor de recuzita suplimentare si mini studioul nostru.

http://allfocus.ru/photo/genres_of_photography/16-fotosessii-detey.html

AllFocus Studio va propune “Certificate-Cadou” pentru efectuarea unei sedinte foto originale familiala sau pentru copii care le puteti oferi ca cadou prietenilor, apropiatilor sau rudelor dumneavoastra!

http://allfocus.ru/photo/additional_services/19-fotosessiya-v-podarok.html
Chisinau | Autor: a11focus | Telefon: 069177366
Vizualizari: 694 | Valabil pina la: 2014-11-28 | Reting: 0.0/0 |