Site meniu

Sondaj

Cind vom iesi din criza???
Всего ответов: 3698


 Intrareа

Login:
Parola:

Cauta

Parteneri

Statistics


Panou de AnunturiHome » Panou de anunturi » Diferite/Разное » Diferite/Разное [ Adauga gratis anunt ]

Elaboram teze de licenta, teze de master, proiecte de specialitate


2011-02-28, 07:28

Iti scriem la comanda teza de licenta, masterat, teza de an sau proiectul de specialitate. Lucrarea poate fi facuta si in baza unui plan al tau. Se elaboreaza in decurs de aproximativ 5/7 zile, indiferent de tema sau domeniu. Nu concepem avans. Platesti la urma dupa ce analizezi teza. Modificarile ulterioare (in urma observatiilor profesorului) se fac gratuit pana la 15 pagini (pentru teza de licenta), 25 pagini (pentru master), 10 pagini (pentru teza de an sau proiect de specialitate). Iti oferim o teza unica, irepetabila, inedita efectuata conform cerintelor institutiilor de invatamant superior din RM – structurata pe II, III sau IV Capitole cu subcapitole, introducere in care se va vorbi despre actualitatea, obiectivele, metodologia elaborarii, scopul si ipotezele lucrarii tale. Toata cercetarea pe marginea careia se va realiza teza, va fi insotita cu note la subsol (referinte din carti sau reviste de specialitate), analiza metodica, studiu de caz (in baza unei intreprinderi pentru cei de la stiinte economice sau esantion/partea experimentala pentru cei de la psihopedagogie si sociologie), concluzii si recomandari, bibliografie, adnotare (pentru master) si anexe.

Detalii pe pagina web: http://www.media-moldova.blogspot.com
E-mail: [email protected]
Tel: 079518874 (Republica Moldova)

Iti vom oferim o lucrare buna pentru ca, elementar, este in interesul nostru sa mai apelezi si a doua oara la noi sau sa ne recomanzi altcuiva.
Confidentialitate si corectitudine – nu ne intereseaza unde iti faci studiile nici cum te numesti! Tot ce ne trebuie este - denumirea exacta a temei si, dupa caz, sa ne spui daca vrei care sunt cerintele pe marginea carora doresti sa se faca teza ta.
Domeniile vizate – economie si politici economice, management, marketing, merceologie, contabilitate si audit, stiinte juridice, finante si banci, jurnalism si stiinte ale comunicarii, psihopedagogie, asistenta sociala, psihologie, turism si servicii hoteliere, relatii internationale, informatica, sport etc.

Chisinau | Autor: Silviu | Telefon: 079518874
Vizualizari: 693 | Valabil pina la: 2012-12-31 | Reting: 0.0/0 |