Meniu site

Sondaj

Cind vom iesi din criza???
Всего ответов: 3697 Intrareа

Login:
Parola:

Cauta

Parteneri

Статистика
Home » Panou de anunturi » Sport, frumuseţe/Спорт, красота » Saloane de frumuseţe/Салоны красоты [ Adauga dratis anunt ]

In categorie anunturi: 2473
Anunturi vizualizate: 1-50
Pagini: 1 2 3 ... 49 50 »Arata numai din: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Vizualizari
Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii noiembrie 2021: 10% reducere pentru tratament cu radiofrecvență fractionată pentru lifting facial. Clinica Estetic-Sana oferă o alternativă sigură liftingului chirurgical – lifting neablativ cu radiofrecvență fracționată și microneedling pentru redefinirea calității și sănătății tenului. Principiul tratamentului de RF lifting constă în crearea unor microcoloane de distrucție termică în piele cu ajutorul unor micro ace speciale, care transmit energie RF cu ajutotul undelor radio și încălzesc profund țesuturile, stimulând producția de colagen, elastină, întărind matricea dermală. Avantajele procedurii de întinerire cu radiofrecvență fracționată: este o metoda non-invazivă, suprafața pielii în acest caz este afectată într-o masură foarte mică (circa 20 %); timp de recuperare redus: de la 2-3 până la la 4-5 zile; lifting vizibil ce elimină necesitatea unui lifting chirurgical; nu există risc de apariție a complicțiilor. Indicații pentru terapia cu radiofrecvența fracționată ptoză gravitațională (căderea ovalului feței) adâncirea ridurilor pierderea elasticității, laxitatea țesuturilor feței, gâtului, decolteului exces tegumentar în zona pleoapelor cearcăne hiperpigmentații hiperkeratoză, pori dilatați ten obosit cicatrici postacnee vergeturi hiperhidroză axilară (transpirație excesivă) laxitatea pielii corpului după pierderea în greutate, vârstă laxitatea pielii abdomenului din cauza sarcinii și nașterii Promoție valabilă de la 01 la 30 noiembrie 2021. Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 55 | Дата: 2021-10-07 | Рейтинг: 0.0/0

Slăbire rapidă! New! Doar la clinica Estetic-Sana! Terapie magnetică pulsată de înaltă intensitate HIFEM - antrenarea mușchilor și arderea în același timp a grăsimilor! Doar în luna august beneficiezi de tratament Emsculpt pentru 2 zone la preț de 1! Tehnologia HIFEM – high-intensity focused electromagnetic energy - energie electromagnetică concentrată de înaltă intensitate, duce la contracții musculare maxime. Avantaje · modelarea mușchilor și arderea grăsimilor · ridicarea neinvazivă a feselor · potrivit pentru toată lumea - fără anestezie - fără intervenție chirurgicală · rezultatul este imediat, dar va fi vizibil după două până la patru săptămâni · masa musculară a crescut în medie cu 16% · pierderea medie de grăsime 19% · tratament de scurtă durată, o singură dată 30 de minute · sunt necesare doar 4 sesiuni între 2-3 zile · sigur, fără perioade de nefuncționare Optează pentru cele mai noi tehnologii în slăbire împreună cu specialiștii clinicii Estetic-Sana! Oferta valabilă 01 - 31.08.2021
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 87 | Дата: 2021-08-06 | Рейтинг: 0.0/0

Vara topește prețurile! Doar la clinica Estetic-Sana! Doar în luna iunie! Îți oferim 10% reducere pentru tratamentul hiperhidrozei (transpirație excesivă) cu ajutorul neuroproteinei botulinice (Botox)! • Sigur, rapid, efectiv • Nu necesită recuperare Lucrăm doar cu produse certificate! Nu lăsa transpirația să-ți strice buna dispoziție de zi cu zi! Apelează la medicul dermatolog și scapă de discomfort! Oferta este valabilă în perioada 01-30 iunie 2021!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 110 | Дата: 2021-06-02 | Рейтинг: 0.0/0

Nu lăsăm nici urmă de vase pe față sau corp! Tratamente cu laser vascular de generație nouă Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni mai 2021: 10% reducere pentru lase4r vascular! Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei. Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow: • lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare • laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță • scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului • fără durere • nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente • sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii • tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare) Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 128 | Дата: 2021-05-08 | Рейтинг: 0.0/0

Și mâinile au nevoie de îngrijire! Filler cu acid hialuronic acum cu 20% reducere! Luna aprilie vine cu grija pentru mâinile noastre. Folosirea în exces a gelurilor antibacteriene și spălatul des pe mâini aduce la deshidratarea pielii! Doar în perioada 01-30 aprilie ai 20% reducere la filleri cu acid hialuronic pentru mâini. Corecția cu acid hialuronic - filleri dermali, presupune introducerea unui gel cu o consistență adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți similare acidului hialuronic natural, în scopul de hidratare sau refacerea volumului pierdut. Clinica Estetic-Sana vine în ajutor mâinilor noastre! Nu rata șansa atingerilor fine!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 118 | Дата: 2021-04-06 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna martie 2021 ai 30% reducere pentru terapia cu acid hialuronic în scop de rejuvenare vaginală! Cui se adresează tratamentele de rejuvenare vaginală? persoanelor cu senzații de uscăciune vaginală persoanelor după nașteri cu simptome de laxitate vaginală femeilor în premenopauză și menopauză femeilor cu incontinență urinară ușoară persoanelor care au observat o scădere a satisfacției sexuale Aceste simptome neplăcute și deranjante sunt extrem de frecvente, dar multe femei au senzații de genă și evită să se adreseze la medic. Tratamentele în rejuvenarea ginecologică îți redau feminitatea. Astăzi tot mai multe femei realizeaă, că aspectul exterior nu este suficient, dacă nu te simți confortabil în pielea ta din cap până în picioare. Doar la clinica Estetic-Sana promoție valabilă de la 01.03 - 31.03.2021!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 116 | Дата: 2021-03-03 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana oferă bonus reabilitare 1 ședință de plasmolifting post laser gratuit, dacă faci laser fracțional întinerire! Întinerire cu laser fracțional – cea mai avansată tehnologie de întinerire! Aceasta este o alternativă reala a chirurgiei plastice. Avantajele procedurii de întinerire cu laser fracțional: este o metoda non-invazivă, suprafața pielii în acest caz este afectată într-o masură foarte mică (circa 20 %); nedureroasă; timp de recuperare redus: de la 2-3 până la la 4-5 zile; lifting vizibil ce elimină necesitatea unui lifting chirurgical; nu există risc de apariție a complicțiilor. Rezultatele întineririi cu laser: lifting facial îmbunatățirea texturii, culorii și tonusului pielii îndepărtarea ridurilor îndepărtarea hiperpigmentației netezirea și estomparea ridurilor din jurul gurii, ochilor reducerea porilor dilatați înlăturarea cicatricilor postacne Promoție valabilă de la 01 la 31 ianuarie 2021. Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 143 | Дата: 2021-01-06 | Рейтинг: 0.0/0

Luna decembrie e darnică la cadouri! Doar in ultima lună a toamnei beneficiezi de 2 promoții generoase! Acum ai HIFU lifting cu -25-35% reducere! Тehnologia HIFU reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă a lifting-ului chirurgical facial. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fără efecte secundare, care utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting. Tehnologia HIFU realizează cu ajutorulul trasunetelor focusate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea și creșterea cantității de colagen natural prin căldura degajată la nivelul acestor structure celulare. Procesul de formare a unei noi matrici de colagen durează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani . Beneficii : • procedură nedureroasă • nu necesită reabilitare • energia cu ultrasunete este absolut inofensivă pentru organism • indicată pentru orice fototip , în orice anotimp • procedură unică (o ședință) Războiul împotriva îmbătrânirii continuă. Clinica Estetic-Sana propune clienților tratament unical anti-age cu ultrasunete. Astăzi lifting-ul facial nu e neapărat să fie cel chirurgical! Promoție valabilă până la 31.12.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 178 | Дата: 2020-12-01 | Рейтинг: 0.0/0

Procedurele tale preferate acum au devenit și mai accesibile! Doar în luna noiembrie ai până la - 40% reducere pentru epilarea cu laser! Clinica Estetic-Sana îți oferă acum soluția excelentă pentru îndepărtarea părului definitiv cu laser de noua generație. Avantajul epilării cu laser: · metodă nedureroasă · absolut igienică · eficacitate maximă · metodă rapidă · piele fină și catifelată · economic avantajoasă Suntem singurul centru medical, care poate oferi toate tipurile de epilare, inclusive cu toate tipurile de Laser: Alexandrite cu lungimea undei 755 nm, Diode cu lungimea undei 808 nm, adaptat nevoilor fiecărui client. Alege și tu epilarea definitivă cu laser și bucură-te de o piele catifelată, fără pilozitate. Promoție valabilă de la 01-30.11.2020!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 172 | Дата: 2020-11-03 | Рейтинг: 0.0/0

Spune Stop cearcănelor cu remedii speciale de la clinica Estetic-Sana! Doar în perioada 01 – 31.10.2020 beneficiezi de bonus pentru laser epilare în valoare de 500 lei, dacă faci procedura de corecție a cearcănelor cu Teosyal Redensity II. Apariția cearcănelor poate fi cauzată de oboseală, predispunere ereditară, tulburări microcirculatorii, avansarea vârstei. Cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, volum, devine pigmentată, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitală devine adâncită, cu aspect trist, obosit. Printre multiplele tratamente pentru zona delicată a ochilor clinica Estetic-Sana îți oferă un tratament special, rapid, într-o singură ședință cu efect spectaculos! Teosyal Redensity II Pure Sense este unicul produs - filler cu Acid Hialuronic special creat pentru zona sensibilă a ochilor. Acidul hialuronic este combinat cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, ce conferă pielii o luminozitate deosebită. Efectele sunt pe termen lung! Grăbește-te să prinzi cele mai bune oferte ale toamnei! Promoție valabilă de la 01 la 31 octombrie 2020!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 175 | Дата: 2020-10-02 | Рейтинг: 0.0/0

Lipoliză injectabilă - mezoterapie cu efect de topire a depozitelor de grăsime! Doar în luna septembrie beneficiezi de o procedură de masaj CADOU la efectuarea unei ședințe de lipoliză injectabilă în valoare de 1400 lei! Avantajele lipolizei injectabile sunt eliminarea tuturor riscurilor presupuse de intervențiile chirugicale, nu rămâne piele flască.  remodelarea corpului  scăderea în circumferință  reducerea celulitei  micșorarea bărbiei duble (gușă)  îmbunătățirea texturii pielii  stimularea microcirculației  stimularea drenajului limfatic Alege lipoliza injectabilă pentru un contur bine definit! Oferta este valabilă pâna la 30.09.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 159 | Дата: 2020-09-03 | Рейтинг: 0.0/0

Vrea-i buze superbe, conturate, perfect ajustate, cu un plus de volum, dar cu aspect natural? Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii august: mărirea buzelor + 1 ședință de masaj corporal cadou! Nu este un moft să-ți dorești buze apetisante și senzuale, catifelate și strălucitoare. Dacă buzele sunt subțiri, lipsite de volum nu te întrista! Cu un mic efort poți obține un rezultat spectaculos. Cea mai bună alegere pentru a avea buze frumoase cu un aspect natural este injectarea acidului hialuronic. Specialiștii de la clinica Estetic-Sana îți vor ajuta să redai buzelor prospețime, frumusețe, voluptate. Avantaje: • produs natural, biodegradabil • efort mic - rezultat spectaculos • procedură foarte bine tolerată • recuperare rapidă Buzele cuceresc și farmecă, spun lucruri chiar și atunci când ele tac... Oferta valabilă 01-31.08.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 161 | Дата: 2020-08-03 | Рейтинг: 0.0/0

Тehnologia HIFU reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă a lifting-ului chirurgical facial. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fără efecte secundare, care utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting. Tehnologia HIFU realizează cu ajutorulul trasunetelor focusate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea și creșterea cantității de colagen natural prin căldura degajată la nivelul acestor structure celulare. Impulsurile generate de dispozitivul de ultima generație 3D HIFU Ultimate încălzește selective zona interesată provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial. Se produce contracția mediată a fibrelor de colagen în diferite straturi ale pielii, cu o retracție ulterioară a lor și stimul areasintezei de colagen nou. Rezultatele sunt rapide și vizibile chiar după ședința de tratament. Procesul de formare a unei noi matrici de colagen durează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani . Beneficii : • procedură nedureroasă • nu necesită reabilitare • energia cu ultrasunete este absolut inofensivă pentru organism • indicată pentru orice fototip , în orice anotimp • procedură unică (o ședință) Războiul împotriva îmbătrânirii continuă. Clinica Estetic-Sana propune clienților tratament unical anti-age cu ultrasunete. Astăzi lifting-ul facial nu e neapărat să fie cel chirurgical! Promoție valabilă între 01-31.07.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 201 | Дата: 2020-07-01 | Рейтинг: 0.0/0

Elexirul tinereții la Clinica Estetic-Sana : Botox/Dysport/Xeomin în zona frunții,ochilor – bonus mezoterapie mâini cu acid hialuronic! Doar în acestă lună!Doar la Clinica Estetic Sana! Doar cu Botox ai soluţia salvatoare în combaterea ridurilor de expresie. Toxina Botulinică se foloseşte în medicină de peste 30 de ani. Odată injectată într-o anumită zonă a feţei, blochează pentru o perioadă terminaţiile nervoase ale muşchilor şi astfel apare fenomenul de relaxare locală. Relaxând musculatura feţei, ridurile dispar. Faţa devine luminoasă, netedă şi odihnită. Procedura se mai numeşte “dezenervare cosmetică”. Nu doar vedetele de la Hollywood, dar și femeile din Chișinău au îndrăgit tratamentul ridurilor de expresie cu botulotoxină, fiind unul sigur, simplu, rapid și eficace. Oferta valabilă 01-30.06.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 224 | Дата: 2020-06-02 | Рейтинг: 0.0/0

Hidrolifting - metodă inovatoare de hidratare și rejuvenare estetică globală a feții. Clinica Estetic-Sana oferă o ședință de peeling codou pentru procedura de Hidrolifting: biorevitalizare+lifting doar în luna martie. Cocktail-ul de șoc cu acid hialuronic de fapt este un amestec din 2 produse: Belotero hydro pentru restabilirea balanței hidrice și Belotero Soft pentru stimularea producerii colagenului, cu un efect de lifting imediat și cumulativ de lungă durată. Clinica Estetic-Sana vă va ajuta să păstrați aparența tinereții mereu în preajma Dumneavoastră. Oferta este valabilă în perioada 01-31.03.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 218 | Дата: 2020-03-01 | Рейтинг: 0.0/0

Tratamente cu laser vascular de generație nouă Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni februarie 2020: tratamentul vaselor cu laser Asclepion (Germania) + bonus mezoterapie cu ozon! Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei. Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow: • lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare • laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță • scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului • fără durere • nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente • sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii • tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare) Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există. Promoție valabilă de la 01.02.2020 până la 29.02.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 246 | Дата: 2020-02-03 | Рейтинг: 0.0/0

Rezultatele întineririi cu laser: • lifting facial și întinerire a mâinilor • îmbunătățirea texturii, culorii și tonusului pielii • îndepărtarea hiperpigmentației • netezirea și estomparea ridurilor din jurul gurii, ochilor, de pe frunte • reducerea porilor dilatați • îndepărtarea vergeturilor • înlăturarea cicatricilor Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873. https://estetic-sana.md/rom/promotii-1/laser-fractional-intinerire-2 Promoție valabilă de la 01.01 - 31.01.2020 Află mai mult despre procedura de Laser întinerire la clinica Estetic-Sana...
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 264 | Дата: 2020-01-04 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în ajunul Revelionului ai super ofertă de la clinica Estetic-Sana: Mărire a buzelor cu acid hialuronic -15% Iar dacă dorești să beneficiezi de o procesură expres de îngrijire a tenului cu peeling + mărire buze obții un discount de 25% Și dacă vrei să strălucești în noaptea dintre ani, terapia Vampir (plasmolifting) suplinește pachetul de mărire a buzelor și peeling cu o reducere de 30% Detalii la nr 069263873 https://estetic-sana.md/ro/list/42/Oferte-siltbrgt-promotii/item/id/364
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 266 | Дата: 2019-12-31 | Рейтинг: 0.0/0

Объемная контурная пластика - волюметрическая коррекция лица Клиника Estetic-Sana проводит очередную акцию месяца - волюметрическая объемная коррекция лица с филлерами гиалуроновой кислоты 2,0 мл + пилинг в подарок. Пропорции контуров лица с годами изменяются, и объем мягких тканей уменьшается,щеки опускаются вниз, подбородок теряет упругость, линия скул начинает провисать, брови опускаются и лицо расширяется книзу, теряя свою четкость контуров с образованием морщин и складок. Поднять опустившиеся щеки, восполнить утерянный объем скул помогут безоперационные методы волюметрического объемного моделирования филлерами гиалуроновой кислоты - 3D - моделировение. Восстановление потерянных объемов и четких контуров лица проводится по всем трем направлениям. Акция действительна с 01 по 30.11.2019 г.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 323 | Дата: 2019-11-02 | Рейтинг: 0.0/0

Tratamente cu laser vascular de generație nouă Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni februarie 2018: reducere pentru tratamentul vaselor cu laser Asclepion (Germania) -10% Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei. Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow: • lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare • laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță • scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului • fără durere • nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente • sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii • tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare) Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există. Promoție valabilă de la 01.09.2019 până la 30.09.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 331 | Дата: 2019-09-04 | Рейтинг: 0.0/0

PRP terapie - plasmolifting, plasmă bogată în trombocite, lifting-ul Vampirilor, terapia Dracula - sunt sinonimele terapiei naturale de regenerare și întinerire. Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii august 2019: primești bonus mezoterapie cu ozon, dacă faci procedura de plasmolifting pentru orice zonă. Tratamentul PRP stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ajutând la formarea unui nou țesut prin injectarea propriei plasme. S-a constatat că trombocitele şi factorii de creştere din sânge au o capacitate proliferativă importantă, un rol decisiv în repararea ţesuturilor distruse şi sunt prin urmare, folosite pentru tratamentul diferitelor leziuni în medicină și în deosebi în medicina estetică. Tratamente sinergice Tratamentul cu PRP poate fi asociat şi chiar este indicat a fi asociat cu injectarea de alte produse cum ar fi acidul hialuronic, ozon, polinucleotide, care oferă o mai bună hidratare a pielii și accelerează regenerarea celulară. Promoție valabilă de la 01.08 până la 30.08.2019. Află mai mult despre PRP terapie la clinica Estetic-Sana...
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 324 | Дата: 2019-08-02 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii iulie – Biofibre APTOS -20% Biofibrele APTOS - o minune tehnologică în slujba frumuseții! Biofibrele APTOS– sunt fire cu crestături ce se fixează în țesuturile moi, ceea ce oferă un efect de lifting de lungă durată. Acest tratament îmbină avantajele procedurilor mini invazive-rapide, nechirurgicale, fără cicatrice, vindecare rapidă, reluarea activității în scurt timp - cu rezultate de ansamblu de reîntinerire, cu un lifting remarcabil, cu atenuarea ridurilor, cu îmbunătățirea texturii cutanate, apropiindu-se de rezultatele liftingului chirurgical fără a avea dezavantajele acestuia. APTOS – este o metodă revoluționară de bioarmare a feței și corpului cu biofibre complet resorbabile din caprolactonă, ce se elimină complet din organism peste 360 de zile. Biofibrele APTOS – sunt fire cu crestături ce se fixează fiabil în țesuturile moi, ceea ce oferă un efect de lifting de lungă durată. Firele APTOS Light Lift au următoarele avantaje: - Siguranța. Lipsește riscul de a afecta terminațiunile nervoase. Există 2 categorii de fire: neresorbabile și resorbabile. Firele din prima categorie sunt produse din polipropilenă (material chirurgical de sutură), iar al doilea tip din caprolactonă care se elimină din organism într-un an. În componența firelor, de asemenea este și L-acidul lactic. El asigură un efect de întinerire suplimentar, datorită revitalizării naturale a țesuturilor și încetinirea procesului de îmbătrânire. - Aspect exterior. Rezultatul arată foarte natural, se păstrează mimica activă a feței. În cazul utilizării firelor resorbabile, ce conțin L-acidul lactic, obținem un efect adăugător de stimulare a producerii colagenului, ce va avea ca rezultat îmbunătățirea elasticității și turgorului pielii. - Rapiditate. Procedura se efectuează în condiții de ambulator sub anestezie locală și durează 30-60 minute. - Efect imediat. Utilizând firele resorbabile Aptos putem obține efect foarte bun fără necesitatea de a apela la tradiționalele intervenții chirurgicale. Primele rezultate pozitive pot fi observate chiar din prima zi. Efectul final se conturează după 2-3 săptămâni. - Traumatizare minimă. Firele sunt introduse cu ajutorul unui ac conductor. Utilizarea firelor resorbabile asigură siguranța metodelor Light Lift. - Recuperare rapidă. De obicei, perioada de reabilitare este de la 2-5 zile, când sunt tratate 2-3 zone. - Durabilitate. Țesuturile moi ale feței fiabil se fixează și sunt susținute cu ajutorul firelor crestate Aptos. De asemenea, se formează colagen nou în jurul firelor, ceea ce conduce la menținerea rezultatului pe o perioadă mai îndelungată. Efectul estetic obținut se menține până la 2 ani. - Abordare integrală. Pentru rezultate maxime, lifting-ul cu fire de suspensie poate fi asociat cu injectarea substanțelor de umplere (filler), peeling-uri, injectarea botulinotoxinei sau utilizarea laserului fracțional pentru întinerire. Metodele minim invazive de corecție Aptos, ne permit să obținem un rezultat maximal, comparabil cu efectul intervenției chirurgicale! Promoția valabilă de la 01.07.-31.07.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 359 | Дата: 2019-07-03 | Рейтинг: 0.0/0

HIFU lifting pentru față și corp cu reducere - 25 €⚡️ Ultima tehnologie de întinerire - un dispozitiv unic în Moldova pentru HIFU lifting față și corp Avantaje: fără durere fără perioadă de recuperare oferă proceduri personalizate de tratament pe anumite zone ale corpului: zona peri-ombilicală, axilă, brațe, abdomen, coapse efectuează până la 11 rânduri per trecere, spre deosebire de aparatul care execută 1 linie într-o singură trecere și creează respectiv mult mai multe puncte de stimulare a colagenului se efectuiază pe toată perioada anului
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 357 | Дата: 2019-06-01 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunţă promoţia lunii mai 2019 “1+1=1” pentru o siluetă de invidiat! Doar în luna mai primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 31.05.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 367 | Дата: 2019-05-08 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna aprilie primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 30.04.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 364 | Дата: 2019-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna aprilie primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 30.04.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 328 | Дата: 2019-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna aprilie primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 30.04.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 364 | Дата: 2019-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna aprilie primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 30.04.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 295 | Дата: 2019-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Hidrolifting - metodă inovatoare de hidratare și rejuvenare estetică globală a feții.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 383 | Дата: 2019-03-06 | Рейтинг: 0.0/0

Laser epilare pentru orice zonă în sumă > 1000 lei – cadou consultație+diagnostic computerizat gratuit la medicul triholog. Clinica Estetic-Sana îți oferă acum soluția excelentă pentru îndepărtarea părului definitiv cu laser de noua generație Alexandrite și Diode Clinica Estetic – Sana oferă cadou consultație gratuită la medicul triholog, dacă faci Laser epilare la orice zonă în sumă > 1000 lei. Avantajul epilării cu laser: * metodă nedureroasă * absolut igienic * eficacitate maxima * metodă rapidă * piele fină și catifelată * economic avantajoasă Alege și tu epilarea definitivă cu laser și bucură-te de o piele catifelată, fără pilozitate. Promoție valabilă 01.02 – 28.02.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 385 | Дата: 2019-02-02 | Рейтинг: 0.0/0

Dorințele și frumusețea dvs pentru noi contează,la mulțimea solicitărilor ! Clinica Estetic-Sana anunţă promoția lunii curente HIFU lifting + cadou laser epilare zona axile! Ultima tehnologie de întinerire! Тehnologia HIFU reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă a lifting-ului chirurgical facial. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fără efecte secundare, care utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting. Tehnologia HIFU realizează cu ajutorulul trasunetelor focusate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea și creșterea cantității de colagen natural prin căldura degajată la nivelul acestor structure celulare. Impulsurile generate de dispozitivul Ulthera încălzește selective zona interesată provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial. Se produce contracțiai mediată a fibrelor de colagen în diferite straturi ale pielii, cu o retracție ulterioară a lor și stimul areasintezei de colagen nou. Rezultatele sunt rapide și vizibile chiar după ședința de tratament. Procesul de formare a unei noi matrici de colagendurează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani . Beneficii : • procedură nedureroasă • nu necesită reabilitare • energia cu ultrasunete este absolute inofensivă pentru organism • indicată pentru orice fototip , în orice anotimp • procedură unică (o ședință) Războiul împotriva îmbătrânirii continuă. Clinica Estetic-Sana propune clienților tratament unical anti-age cu ultrasunete. Astăzi lifting-ul facial nu e neapărat să fie cel chirurgical! Promoțievalabilăîntre 01-31.01.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 401 | Дата: 2019-01-03 | Рейтинг: 0.0/0

Peeling cu laser pentru un ten curat și luminos Super ofertă de la Clinica Estetic-Sana! Doar în luna decembrie 2018 primești cadou reabilitare post peeling dacă faci peeling cu laser! Clinica Estetic-Sana vă oferă alternativa prin întinerirea cu laser erbium cu 2 opțiuni: laser fracțional resurfacing și peeling cu laser blând, astfel îndepărtând perspectiva liftingului chirurgical. Laserul Erbium Yag 2940 nm al companiei italiane cu renume mondial Quanta System ne permite să adaptăm parametrii individual, luând în considerație caracteristicile pielii pacientului pentru a obține rezultate maxime fără riscul complicațiilor. Ce este Peeling-ul Laser? Este o îndepărtare controlată a unor straturi superficiale ale epidermului, cu formarea unui tegument nou, lipsit de imperfecțiuni. Lungimea de undă 2940 nm a laserului Quanta System se absoarbe selectiv în apa intracelulară, determinând vaporizarea unor straturi de celule superficiale. Concomitent în straturile mai profunde se acumulează căldura, care duce la stimularea sintezei de colagen. Cum funcționează? Parametri sunt selectați în funcție de nevoile tenului cu penetrare până la profunzimea de 2-3microni. Fascicolul luminos continuu, administrat sub forma scanată oferă siguranță în îndepărtarea precisă a epidermei cu avantaj major față de procedurile clasice de peeling, asigurând o acțiune blandă aupra pielii. E cunoscut în toată lumea sub denumirea “Pearl laser peeling”. Post tratament poate apărea un edem lejer și înroșirea pielii precum după o arsură solară. Rezultă o ușoară exfoliere a pielii timp de 3-5 zile cu recuperare rapidă. Indicații Candidatul ideal este o persoană cu pori dilatați, linii fine în jurul ochilor, gurii sau pe frunte, cei care prezintă mici imperfecțiuni ale pielii, care necesită un lifting ușor cu vârsta de la 25 ani. Recomandabil 2-4 ședințe cu interval de 2-3 săptămâni. Peeling-ul cu laser Pearl este procedura „minune” care vine în completarea deja cunoscutului peeling chimic, dar care are mai puţine efecte secundare. Promotia este valabilă în perioada 01.-31.12.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 405 | Дата: 2018-12-03 | Рейтинг: 0.0/0

Вот решение проблем с кредитным финансированием   Добрый вечер. Вот решение ваших проблем с кредитным финансированием. Я предлагаю кредиты всем искренним и честным людям; те, кому нужен кредит посредством банковского перевода через 3 дня и кто может погасить деньги. Мой кредит начинается от 3000 евро до 190 000 евро с процентной ставкой 3% в год на период погашения от 2 лет до 25 лет. связаться: antho[email protected] мой номер телефона WhatsApp: +33633808839 если у вас есть вопросы о кредите; вы можете связаться со мной прямо на моем электронном адресе: [email protected]
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 404 | Дата: 2018-11-22 | Рейтинг: 0.0/0

Angajăm recepționist/administrator în cadrul centrului de medicină estetică. Responsabilități: - Consultarea pacienților cu referire la serviciile medicale ale clinicii - Programarea pacienților la specialiști - Înregistrarea paciențolor - Încasarea banilor pentru serviciile medicale acordate. Cerințe:- Fără limită de vîrstă - Cunoașterea limbilor română și rusă - Abilități de comunicare și soluționarea întrebărilor - Cunoașterea calculatorului Experiența de lucru constituie un avantaj. Program de lucru: 3 zile pe săptămână (peste o zi) 8:00-20:00. CV-urile se recepționează la e_mail (obligator cu poză): [email protected] Mai multă informație la nr 068748888
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 357 | Дата: 2018-11-15 | Рейтинг: 0.0/0

Tratamente cu laser vascular de generație nouă Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni noiembrie 2018: reducere pentru tratamentul vaselor cu laser Asclepion (Germania) -10% Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei.Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow: lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului fără durere nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare) Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există. Promoție valabilă de la 01.11.2018 până la 30.11.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 389 | Дата: 2018-11-05 | Рейтинг: 0.0/0

3D HIFU SMAS lifting – noua paradigmă în estetica medicală! Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii: 3D HIFU SMAS lifting – 20%reducere la corp pentru luna octombrie 2018! Tehnologia HIFUrecent revizuită de savanți și perfectată, ne aduce bucuria de a intensifica efectul lifting-ului non chirurgical la nivelul feții, dar și posibilitatea de a lucra cu orice zonă a corpului. Impulsurile generate de dispozitiv încălzesc selectiv zona interesată provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial. Se produce contracția imediată a fibrelor de colagen în diferite straturi ale pielii, cu o retracție ulterioară a lor și stimularea sintezei de colagen nou. Procesul de formare a unei noi matrice de colagen durează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani. Avantajele tehnologiei 3D HIFU SMAS lifting - dispozitivul nou 3D HIFU emite ultrasunete Macro si Micro focusate simultan; - efectuează până la 11 rânduri per trecere, spre deosebire de aparatul care execută 1 linie într-o singură trecere și creează respectiv mult mai multe puncte de coagulare a colagenului; - intensifică rezultatul de stimulare a colagenului de 3-4 ori; - oferă proceduri personalizate de tratament pe anumite zone ale corpului: zona peri-ombilicală, axilă, brațe, abdomen, coapse; - nu necesită reabilitare; Lifting, fermitate, remodelare, conturare – acum e posibil cu tratamente 3D HIFU oferite de clinica Estetic-Sana. Din nou pe val cu ultrasunete! Promoție valabilă între 01 - 31.10.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 402 | Дата: 2018-10-01 | Рейтинг: 0.0/0

Spune Stop cearcănelor cu remedii speciale de la clinica Estetic-Sana! Doar în perioada 01 – 30.09.2018 beneficiezi de reducere – 10% pentru procedura de corecție a cearcănelor cu Teosyal Redensity II la clinica Estetic-Sana. Apariția cearcănelor poate fi cauzată de oboseală, predispunere ereditară, tulburări microcirculatorii, avansarea vârstei. Cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, volum, devine pigmentată, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitală devine adâncită, cu aspect trist, obosit. Printre multiplele tratamente pentru zona delicată a ochilor clinica Estetic-Sana îți oferă un tratament special, rapid, într-o singură ședință cu efect spectaculos! Teosyal Redensity II Pure Sense este unicul produs - filler cu Acid Hialuronic special creat pentru zona sensibilă a ochilor. Acidul hialuronic este combinat cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, ce confer pielii o luminozitate deosebită. Efectele sunt pe termen lung! Grăbește-te să prinzi cele mai bune oferte ale verii! Promoție valabilă de la 01 la 30 septembrie 2018!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 410 | Дата: 2018-09-04 | Рейтинг: 0.0/0

Spune Stop cearcănelor cu remedii speciale de la clinica Estetic-Sana! Doar în perioada 01 – 31.08.2018 beneficiezi de reducere – 10% pentru procedura de corecție a cearcănelor cu Teosyal Redensity II la clinica Estetic-Sana. Apariția cearcănelor poate fi cauzată de oboseală, predispunere ereditară, tulburări microcirculatorii, avansarea vârstei. Cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, volum, devine pigmentată, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitală devine adâncită, cu aspect trist, obosit. Printre multiplele tratamente pentru zona delicată a ochilor clinica Estetic-Sana îți oferă un tratament special, rapid, într-o singură ședință cu efect spectaculos! Teosyal Redensity II Pure Sense este unicul produs - filler cu Acid Hialuronic special creat pentru zona sensibilă a ochilor. Acidul hialuronic este combinat cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, ce confer pielii o luminozitate deosebită. Efectele sunt pe termen lung! Grăbește-te să prinzi cele mai bune oferte ale verii! Promoție valabilă de la 01 la 31 august 2018!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 440 | Дата: 2018-07-31 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunţă promoția lunii curente HIFU lifting – 20 % Ultima tehnologie de întinerire! Тehnologia HIFU reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă a lifting-ului chirurgical facial. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fără efecte secundare, care utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting. Tehnologia HIFU realizează cu ajutorulul trasunetelor focusate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea și creșterea cantității de colagen natural prin căldura degajată la nivelul acestor structure celulare. Impulsurile generate de dispozitivul Ulthera încălzește selective zona interesată provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial. Se produce contracțiai mediată a fibrelor de colagen în diferite straturi ale pielii, cu o retracție ulterioară a lor și stimul areasintezei de colagen nou. Rezultatele sunt rapide și vizibile chiar după ședința de tratament. Procesul de formare a unei noi matrici de colagendurează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani . Beneficii : • procedură nedureroasă • nu necesită reabilitare • energia cu ultrasunete este absolute inofensivă pentru organism • indicată pentru orice fototip , în orice anotimp • procedură unică (o ședință) Războiul împotriva îmbătrânirii continuă. Clinica Estetic-Sana propune clienților tratament unical anti-age cu ultrasunete. Astăzi lifting-ul facial nu e neapărat să fie cel chirurgical! Promoțievalabilăîntre 01-31.07.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 443 | Дата: 2018-07-03 | Рейтинг: 0.0/0

Elexirul tineretii la Clinica Estetic Sana : Botox/Dysport în zona frunții,ochilor – bonus mezoterapie maini. Doar în acestă lună!Doar la Clinica Estetic Sana! Doar cu Botox ai soluţia salvatoare în combaterea ridurilor de expresie. În urma tratamentului aspectul obţinut este natural si spectaculos întinerit. Mister in jurul injectarii cu Botox? Într-o lume în care standardele de frumuseţe se schimbă în pas cu inovaţiile tehnologice în industria frumuseţii, în lumea mondenă apar multiple mituri despre o procedură sau alta. Nu este lipsită de mituri cu efecte “monstruoase”, diverse falsităţi si procedura de injectare cu Botox. De ce? Unii o fac din lipsa informării corecte, sunt speriaţi auzind cuvintul “botulotoxină”. Soluţia pentru injectare folosită la tratament conţine o cantitate foarte mică dintr-o toxină purificată, produsă de catre bacteria Clostridium Botulinum numită botulotoxină tip A. Toxina Botulinică apare astazi pe piaţă ca un produs farmaceutic des folosit în neurologie. Se spune despre orice otravă că în cantitati mici vindecă, iar în cantitaţi mari omoară. Toata industria farmaceutică e bazată pe acest principiu. În tratamentul cosmetic al ridurilor faciale hiperactive se foloseşte sub denumirea de Botox (produs in SUA), Dysport (produs in Franţa) si Neuronox (produs in Coreea). Altii o fac din invidie, că nu-şi vor putea permite luxul acesta, iar restul e PR “negru”- daca altfel nu te poţi face auzit! Procedura însa e cu adevărat spectaculoasă! Care sunt argumentele, ce va indreptati injectarea acestui “elixir” al tineretii? Ce zone ale fetii sint cele mai solicitate pentu Botox? Cele mai frecvente arii sunt ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprîncene şi ridurile de la colţul ochiului. Nu sunt recomendabile injectările în regiunea medie şi inferioară a feţii. În acest caz va fi afectat zimbetul, faţa va emana tristeţe(de aici poate şi mitul “expresiei incremenite”). Procedura dureaza 20-30 minute. Nu e nevoie de recuperare. Persoana dupa injectare poate sa-şi reia activitatea imediat. Se mai vehiculează prin presă, că buzele unor Staruri de la Hollyvood sunt exagerat de voluptoase pe contul supradozării cu Botox. E un mit! Botox-ul nu se foloseşte pentu mărirea buzelor-el nu dă volum tegumentelor. Botox-ul se foloseşte şi în tratamentul transpiratiilor excesive. Ce contraindicaţii există? Sunt posibile efecte secundare? Tratamentul cu Botulotoxină este contraindicat în următoarele situaţii: miastenie (o maladie extrem de rară, care determină scăderea generală a forţei musculare), hemofilie, în timpul tratamentelor cu antibiotice, vasodilatatoare, corticosteroizi, în sarcină şi perioada de alăptare.Sunt puţine efecte secundare, deşi pot apărea în anumite cazuri. Coborîrea sprîncenelor sau asimetria lor, coborîrea pleoapei superioare. Aceasta poate fi evitată prin cunoaşterea particularitaţilor anatomice a muschilor feţii şi tehnicii de injectare. În ciuda acestor precauţii, totuşi poate apărea această problemă, deşi este temporară durînd 2-3 saptamîni. Arta specialistului constă în măsurarea cu exactitate a acestei doze de Botulotoxină pentru a şterge ridurile fără a încremeni expresiile feţei si fără a te supune riscului efectelor secundare. Doar cu Botox, Dysport ai soluţia salvatoare în combaterea ridurilor de expresie. În urma tratamentului aspectul obţinut este natural si spectaculos întinerit. Oferta valabila pînă la 30.06.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 446 | Дата: 2018-06-04 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic Sana anunță promoțiia lunii mai „Fii mai supla cu buget redus!” și oferă bonus 1 cavitație, daca cumperi pachetul cu 5 ședințe LPG masaj. Patru tehnologii de vîrf integrate într-un singur aparat fantastic Velasmooth, care are un succes mondial spectaculos pentru tratamente corporale și faciale. Secretul succesului se afla în rezultatele incredibile, care izvorăsc din eficacitatea sinergiei aplicării concomitente a celor patru tehnologii, complectînduse între ele într-o singură manipulă pentru remodelarea siluetei și reducerea celulitei. • Terapie cu vacuum pulsat • Masaj mecanic cu role motorizate (masaj endermologic LPG) • Radiofrecvență bipolară • Terapie cu lumină infraroșie Avantajele tratamentului cu Velasmooth • Tratament nedureros, non-invaziv, fără timp de recuperare • Încălzirea precisă a zonei țintă oferă un tratament sigur și eficient • Tratamentul se personalizează în funcție de problemele individuale • Nu are restricție la anotimp de vară și nu are efecte secundare • Lifting facial și corporal non-chirurgical LPG masaj – soliția ideală pentru remodelarea siluetei și combaterea celulirei. 4 tehnologii de vîrf integrate într-un singur aparat fantastic Velasmooth. Promoția este valabilă pînă la 31.05.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 440 | Дата: 2018-05-05 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana oferă bonus laser epilare fosa axilară la efectuarea proceduri de mărire a buzelor !! Avantaje: • acid hialuronic cu consistență asemănătoare a țesuturilor fiziologice • produs natural, biodegradabil • cele mai renumite brand-uri: Restylane, Juvederm Ultra, Filorga, Teosyal, Stilage… • efort mic - rezultat spectaculos • procedură foarte bine tolerată • procedură antiaging, lifting a regiunii din jurul cavității bucale • recuperare rapidă Contraindicații: • tulburări de cicatrizare ori tulburări ale țesutului conjunctival • bolile existente active, inclusiv diabetul zaharat pot afecta rezultatul sau pot majora riscurile • probleme de coagulare • placa dentara excesiva sau abcese • infecție herpetică Beneficiile emoționale și psihologice ale acestei intervenții sunt cresterea încrederii în sine, o imagine îmbunătățită și o mare satisfacție personală. Apelând la acest procedeu vă dați șansa de a deveni invidiată, admirată, de a fi în centrul atenției. Promoție valabilă de la 01.04.2018 până la 30.04.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 443 | Дата: 2018-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana oferă bonus laser epilare fosa axilară la efectuarea proceduri de mărire a buzelor !! Avantaje: • acid hialuronic cu consistență asemănătoare a țesuturilor fiziologice • produs natural, biodegradabil • cele mai renumite brand-uri: Restylane, Juvederm Ultra, Filorga, Teosyal, Stilage… • efort mic - rezultat spectaculos • procedură foarte bine tolerată • procedură antiaging, lifting a regiunii din jurul cavității bucale • recuperare rapidă Contraindicații: • tulburări de cicatrizare ori tulburări ale țesutului conjunctival • bolile existente active, inclusiv diabetul zaharat pot afecta rezultatul sau pot majora riscurile • probleme de coagulare • placa dentara excesiva sau abcese • infecție herpetică Beneficiile emoționale și psihologice ale acestei intervenții sunt cresterea încrederii în sine, o imagine îmbunătățită și o mare satisfacție personală. Apelând la acest procedeu vă dați șansa de a deveni invidiată, admirată, de a fi în centrul atenției. Promoție valabilă de la 01.04.2018 până la 30.04.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 422 | Дата: 2018-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Centru de nutriție THEIA este primul centru în Republica Moldova ce elaborează programe de nutriție de la mic la mare în vederea educației alimentare, pierderii în greutate, detoxifierii organismului, elaborării cărților de rețete culinare și alte servicii orientate spre sănătate. https://theia.md/
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 439 | Дата: 2018-03-19 | Рейтинг: 0.0/0

Epilare cu Laser Alexandrite și Diode Clinica Estetic- Sana îți oferă în luna martie cadou epilare cu Laser la fosa axilară și buza superioară, dacă faci epilare la zona intimă și picioare integral! Clinica Estetic-Sana îți oferă acum soluția excelentă pentru îndepărtarea părului definitiv cu laser de noua generație. Principiul tratamentului este transferul unei cantităţi mari de energie prin piele, până la nivelul unei ţinte, care în cazul epilării este pigmentul firului de păr. În urma absorbţiei energiei nivelul foliculului pilos acesta este distrus şi este împiedicată creşterea părului, fără a fi afectată pielea din jur. Avantajulepilării cu laser: • metodă nedureroasă • absolut igienică • eficacitate maximă • metodă rapidă • piele fină și catifelată • economic avantajoasă Suntem singurul centru medical, care poate oferi toate tipurile de epilare, inclusive cu toate tipurile de Laser: Alexandrite cu lungimea undei de 755 nm, Diode cu lungimea de undă 808 nm, adaptat nevoilor fiecărui client. Alege și tu epilarea definitivă cu laser și bucură-te de o piele catifelată, fără pilozitate. Promoție valabilă de la 01.03.2018 până la 31.03.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 454 | Дата: 2018-03-06 | Рейтинг: 0.0/0

Epilare cu Laser Alexandrite și Diode Clinica Estetic- Sana îți oferă în luna martie cadou epilare cu Laser la fosa axilară și buza superioară, dacă faci epilare la zona intimă și picioare integral! Clinica Estetic-Sana îți oferă acum soluția excelentă pentru îndepărtarea părului definitiv cu laser de noua generație. Principiul tratamentului este transferul unei cantităţi mari de energie prin piele, până la nivelul unei ţinte, care în cazul epilării este pigmentul firului de păr. În urma absorbţiei energiei nivelul foliculului pilos acesta este distrus şi este împiedicată creşterea părului, fără a fi afectată pielea din jur. Avantajulepilării cu laser: • metodă nedureroasă • absolut igienică • eficacitate maximă • metodă rapidă • piele fină și catifelată • economic avantajoasă Suntem singurul centru medical, care poate oferi toate tipurile de epilare, inclusive cu toate tipurile de Laser: Alexandrite cu lungimea undei de 755 nm, Diode cu lungimea de undă 808 nm, adaptat nevoilor fiecărui client. Alege și tu epilarea definitivă cu laser și bucură-te de o piele catifelată, fără pilozitate. Promoție valabilă de la 01.03.2018 până la 31.03.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 412 | Дата: 2018-03-06 | Рейтинг: 0.0/0

Tratamente cu laser vascular de generație nouă Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni februarie 2018: reducere pentru tratamentul vaselor cu laser Asclepion (Germania) -10% Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei. Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow: • lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare • laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță • scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului • fără durere • nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente • sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii • tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare) Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există. Promoție valabilă de la 01.02.2018 până la 28.02.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 477 | Дата: 2018-02-05 | Рейтинг: 0.0/0

Întinerire cu laser fracțional – cea mai avansată tehnologie de întinerire! Aceasta este o alternativă reala a chirurgiei plastice. Bonus reabilitare post laser gratuit ! Avantajele procedurii de întinerire cu laser fracțional: -este o metoda non-invazivă, suprafața pielii în acest caz este afectată într-o masură foarte mică (circa 20 %); -nedureroasă; -timp de recuperare redus: de la 2-3 până la la 4-5 zile, în dependență de starea pielii; -lifting vizibil ce elimină necesitatea unui lifting chirurgical; -nu există risc de apariție a complicțiilor. Rezultatele întineririi cu laser: -lifting facial -îmbunatățirea texturii, culorii și tonusului pielii -îndepărtarea ridurilor -îndepărtarea hiperpigmentației -netezirea și estomparea ridurilor din jurul gurii, ochilor -reducerea porilor dilatați -înlăturarea cicatricilor postacne Află mai multe despre laser întinerire la clinica Estetic-Sana:www.estetic-sana.md
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 469 | Дата: 2018-01-03 | Рейтинг: 0.0/0

Se apropie sarbatorile de iarna, dar nu stii ce cadou sa faci personaei dragi? Clinica Estetic Sana vine cu Solutia perfecta – CERTIFICAT CADOU !
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 446 | Дата: 2017-12-14 | Рейтинг: 0.0/0

Peeling-uri pentru diverse vârste și inestetisme Super ofertă de la clinica Estetic-Sana! Doar în luna decembrie 2017 primești cadou mezoterapie cu ozon, dacă faci peeling mediu cu TCA! Peeling-ul este un procedeu de îmbunătățire a aspectului estetic al pielii, care constă în aplicarea unui sau mai multor agenți chimici exfolianți, având ca rezultat distrugerea controlată a unor straturi ale epidermului și/sau a dermului urmată de o regenerare a unui derm și epiderm nou. Termenul „peeling” provine din limba engleza „peel ” care înseamnă a decoji, a exfolia. Beneficiile peeling-ului sunt: reducerea ridurilor, hiperpigmentațiilor, porilor dilatați, cedarea acneei, înlăturarea cicatricilor, omogenizarea și luminozitatea tenului, lifting facial și corporal, un aspect proaspăt și sănătos al pielii. Peeling-ul reprezinta o modalitate simplă și eficientă de redobândire a unui aspect neted al pielii și de a substitui sau intârzia tratamentul chirurgical. Sunt recomendate 3-4 ședințe în perioada rece a anului. Promoție valabilă de la 01.12 până la la 31.12.2017!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 515 | Дата: 2017-12-05 | Рейтинг: 0.0/01-50 51-100 101-150 ... 2401-2450 2451-2473