Meniu site

Sondaj

Cind vom iesi din criza???
Всего ответов: 3704 Intrareа

Login:
Parola:

Cauta

Parteneri

Статистика
Home » Panou de anunturi » Sport, frumuseţe/Спорт, красота » Saloane de frumuseţe/Салоны красоты [ Adauga dratis anunt ]

In categorie anunturi: 2491
Anunturi vizualizate: 1-50
Pagini: 1 2 3 ... 49 50 »Arata numai din: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Vizualizari
Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii mai 2023: alege un curs de lipoliză injectabilă și beneficiază de o procedură de cavitație (în valoare de 750 lei) CADOU! Lipoliza injectabilă – mezoterapie cu efect de topire a depozitelor de grăsime! Este un tratament minim-invaziv care ne permite să eliminăm și cele mai mici depozite adipoase. Printe beneficii se numără: Remodelarea corpului Scăderea în circumferință Reducerea celulitei Îmbunătățirea texturii pielii Nu necesită recuperare Lipoliza injectabilă este cea mai bună alegere pentru un contur bine definit! Oferta este valabilă de la 01-31 mai 2023.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 91 | Дата: 2023-05-03 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii aprilie 2023: Tratamente estetice cu oxigen hiperbaric + bonus! Încearcă combinația minune Oxy Jet Peel + mezoterapie virtuală și primește cadou – mască alginată în valoare de 250 lei pentru un ten impecabil. Tratamentul pe bază de oxigen se realizează cu ajutorul dispozitivului Aqua OxyBrasion Dermedics, care pulverizează oxigen pur cu un pistol pneumatic sub presiune intradermal. De ce alegi tratamentul cu oxigen hiperbaric? • E lipsit de durere • Hidratează pielea • Masaj facial relaxant • Micșoreză ridurile fine și de expresie • Nu necesită recuperare • Potrivit oricărui anotimp Oferă tenului tău îngrijirea ce o merită, iar noi te vom ajuta!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 101 | Дата: 2023-04-03 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana vine cu o ofertă generoasă pentru clienți în luna martie 2023! Beneficiați de 20% reducere pentru terapia cu acid polilactic în scop de întinerire a mâinilor! Mâinile trîdează vârsta! Mâinile, la fel ca fața, gâtul, decolteul, îți trădează vârsta, pe măsură ce anii trec. Din fericire, există remedii care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire. Hai să redăm tinerețe și frumusețe mâinilor tale! Augmentare cu filleri. Beneficii impresionante se pot obține cu ajutorul injecțiilor de frumusețe - filleri dermali. Corecția cu acid polilactic presupune introducerea unui gel cu o consistență adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți de stimulare a fibrelor de colagen, în scopul de refacere a excesului tegumentar și a volumului pierdut. Pentru confortul absolut al pacientului, se aplică anterior injectării o cremă anestezică, iar manevra de umplere se efectuează în câteva minute cu canulă atraumatică pentru minimizarea riscurilor de hematoame. Mâinile sunt mereu expuse soarelui, frigului, vântului, detergenților, apei, dezinfectanților. Iar spre deosebire de faţă, căreea îi acordăm cea mai mare atenţie, mâinile noastre rămân mereu pe ultimul loc, uitând deseori de ele. Haideţi să le ajutăm şi să le îngrijim. Merită, pentru că şi ele reprezintă cartea noastră de vizită! Oferta valabilă 01-31.03.2023
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 137 | Дата: 2023-03-01 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii februarie: Corp sănătos cu minim efort! Procură un abonament pentru 5 ședințe de masaj manual și primește 1 ședință de magnitomiostimulare HIFEM (în valoare de 600 lei) cadou. Alintă-ți simțurile cu ajutorul masajului relaxant după o zi productivă de muncă! Masajul este una dintre cele mai vechi metode de tratament, relaxare, reechilibrare psihoemoțională. Diverse tipuri de masaj efectuate după anumite tehnici sunt apreciate de toți, indiferent de vârstă sau ocupație. Contactul cu pielea – este cel mai mare câmp receptor – activează mii de terminațiuni nervoase. Starea generală de bine recăpătată după un curs de masaj le oferă clienților un bun raport cu ei înșiși. Specialiștii clinicii Estetic-Sana vă vor răsfăța cu adevărat, oferindu-vă diverse tehnici de masaj, într-o ambianță plăcută. Promoția este valabilă în perioada 01-28 februarie.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 129 | Дата: 2023-02-03 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii ianuarie 2023: Tratamente estetice cu oxigen hiperbaric + bonus! Încearcă combinația minune Oxy Jet Peel + mezoterapie virtuală+ mască alginată pentru un ten impecabil și primește cadou – balsam pentru îngrijirea buzelor în valoare de 300 lei potrivit anotimpului rece. Tratamentul pe bază de oxgen se realizează cu ajutorul dispozitivului Aqua OxyBrasion Dermedics, care pulverizează oxigen pur cu un pistol pneumatic sub presiune intradermal. De ce alegi tratamentul cu oxigen hiperbaric? E lipsit de durere Hidratează pielea Masaj facial relaxant Micșoreză ridurile fine și de expresie Nu necesită recuperare Potrivit oricărui anotimp Oferă tenului tău îngrijirea ce o merită, iar noi te vom ajuta! Oferta valabilă în perioada 01-31 ianuarie 2023.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 146 | Дата: 2023-01-02 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna decembrie achiziționează un pachet de 10 proceduri LPG masaj și primește o ședință cadou! Clinica Estetic-Sana îți vine în ajutor cu tratamente în remodelarea corporală pentru o siluetă de invidiat! Primul cadou ți-l oferim noi! Noaptea de Revelion e cea mai așteptată de peste an! Pregătește-te din timp pentru cel mai important eveniment! Patru tehnologii de vârf integrate într-un singur aparat VelaSmooth care a obținut succes mondial: Terapia cu vacuum pulsat Masaj mecanic cu role motorizare (masaj endermologic LPG) Radiofrecvență bipolară Terapie cu lumina infraroșie Masajul endermologic LPG presupune folosirea rolelor motorizate cu vacuum pulsat leger ce permite prelucrarea țesuturilor integral: mușchi, țesut adipos, piele, asigurând un tratament eficient și rapid. Împreună spre un corp frumos și sănătos! Promoția este valabilă în perioada 01-31 decembrie 2022.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 171 | Дата: 2022-12-01 | Рейтинг: 0.0/0

Tratament cuperoză cu laser vascular de ultima generație! Doar în luna noiembrie clinica Estetic-Sana oferă 10% reducere pentru tratamentul vaselor cu laserul german Asclepion (valabilă la achiziționarea unei proceduri de la 1000 lei!) Dispozitivul unic utilizează lungimea de undă galbenă 577 nm, științific demonstrat că lunima din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu afectează pielea. Avantajele tratamentului cu laser Quadro Star PRO Yellow: Lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea bună pentru tratarea patologiilor vasculare. Intensitate înaltă, viteza de procesare rapidă, siguranța tratamentului. Scanerul integrat în manipulă face vizibil componența roșie a vasului. Fără durere. Este exclus riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente. Nu necesită timp de recuperare. Promoția este valabilă de la 01 până la 30 noiembrie 2022.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 192 | Дата: 2022-11-03 | Рейтинг: 0.0/0

Radiofrecvență fracționată – tratament revoluționar pentru lifting și întinerire Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii octombrie: tratament cu radiofrecvență fractionată pentru lifting facial + reabilitarea BONUS Radiofrecvența fractionată cu microace este o tehnologie ideală pentru întinerirea pielii prin aplicarea directă – cu ajutorul microacelor minim invazive – a energiei radiofrecvenței precis controlate într-o anumită adâncime a dermei. Astfel se reduce semnificativ timpul de tratament și timpul de recuperare, diferențiind-o de tratamentul cu laser fracționat. Radiofrecvența fracționată cu microace poate fi folosită pe orice tip de piele, chiar și pe pielea mai închisă, cu risc scăzut de arsuri și hiperpigmentare post-inflamatorie. Clinica Estetic-Sana oferă o alternativă sigură liftingului chirurgical – lifting neablativ cu radiofrecvență fracționată și microneedling pentru redefinirea calității și sănătății tenului. Avantajele procedurii de întinerire cu radiofrecvență fracționată: este o metoda non-invazivă, suprafața pielii în acest caz este afectată într-o masură foarte mică (circa 20 %); timp de recuperare redus: de la 2-3 până la la 4-5 zile; lifting vizibil ce elimină necesitatea unui lifting chirurgical; nu există risc de apariție a complicțiilor. Indicații pentru terapia cu radiofrecvența fracționată ptoză gravitațională (căderea ovalului feței) adâncirea ridurilor pierderea elasticității, laxitatea țesuturilor feței, gâtului, decolteului exces tegumentar în zona pleoapelor cearcăne hiperpigmentații hiperkeratoză, pori dilatați ten obosit cicatrici postacnee Promoție valabilă de la 01 la 31 octombrie 2022. Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 225 | Дата: 2022-10-07 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii septembrie 2022: Tratamente estetice cu oxigen hiperbaric cu reducere – 15% Clinica Estetic-Sana vine cu o noutate pentru calitatea tenului tău! Infuzie de oxigen hiperbaric în 2 etape: OxyJetPeel și OxySpray Tratamentele pe bază de oxigen sunt realizate cu ajutorul unui dispozitiv Aqua OxyBrasion Dermedics, care pulverizează oxigen pur cu un pistol pneumatic sub presiune intradermal. Avantajele tratamentelor estetice cu oxigen hiperbaric • Lipsa durerii • Hidratarea optimă a pielii • Masaj relaxant la nivelul pielii • Micșorarea ridurilor fine și de expresie • Fără perioadă de reabilitare, fără efecte secundare • Indicat în orice anotimp • Declanșarea rapidă a efectului anti-îmbătrânire Oxigenul este o adevărată bijuterie pentru pielea ta! Acesta este elixirul vieții, fără oxigen nu există metabolism și energie pentru celule. Cu noi tenul tău va străluci! Oferta valabilă în perioada 01- 30.09.2022
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 561 | Дата: 2022-09-03 | Рейтинг: 0.0/0

Super ofertă de la Clinica Estetic Sana!!! Doar în luna august cumpără un pachet de 5 şedinţe de terapie cu microcurenţi şi primeşti o şedinţă GRATIS!!! Tratamentul facial cu microcurenţi foloseşte niveluri scăzute de electricitate pentru a accelera regenerarea celulară, a îmbunătăţi tonusul muscular, în urma căruia ovalul feţei va fi remodelat. Substanţele active aplicate cu ajutorul microcurenţilor vor hidrata profund tenul. Masajul de drenaj limfatic completează terapia şi micşorează pungile inestetice sub ochi. Acest tratament dureaza 30 minute şi este potrivit pentru orice fel de ten. Prin creşterea nivelului energetic celular, intensifică activitatea celulară şi oxigenarea ţesuturilor, avînd ca rezultat o uimitoare întinerire a pielii. Prin creşterea cantităţii de colagen din derm duce la apariţia unui puternic efect de lifting şi antirid. Concomitent, microcurenţii au acţiune cicatrizantă, regenerantă şi revitalizantă asupra tuturor straturilor pielii. Este un tratament cu efect imediat. Realizează reconturarea liniei maxilarului. Fii frumoasă! Fii unică! Soluția este la îndemâna ta! Promoție valabilă doar în perioada 01.08 – 31.08.2022
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 240 | Дата: 2022-08-05 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii: Ten sănătos fără acnee cu buget redus! Profită de reducere – doar în luna iulie 2022 cumperi un abonament (pachet) pentru tratamentul acneei și economisești de la 5 la 10% Dacă au apărut erupții acneice nu încerca să le strivești sau să apelezi la autotratamente. Dacă te confrunți cu problema acneei te invităm la consultația medicului dermatolog, care va determina cauzele și va alcătui programul complex individual de tratament. Tratament acnee - pachet N1 Consultația medic dermatolog 10 şedinţe de ozonoterapie i/v (BAGOT) 4 peeling-uri antiacne 5 ședințe LED terapie Tratament acnee - pachet N2 Consultația medic dermatolog 10 şedinţe de ozonoterapie i/v (BAGOT) 5 peeling-uri antiacne 5 şedinţe de Hidrocolonoterapie 5 ședințe mezoterapie cu ozon Rețineți! Acneea este o boală inflamatorie cronică, cu un impact mare asupra calității vieții persoanelor care suferă de această afecțiune. De aceea, primul pas pentru a obține o față curată este adresarea la medic, pentru o consultație individualizată. Începe cu un consult la dermatolog într-o clinică de profil. Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 250 | Дата: 2022-07-01 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii: Păr frumos și sănătos cu buget redus! Profită de reducere – doar în luna iunie 2022 cumperi un abonament pentru 5 ședințe de mezoterapie și primești gratis consultația medicului triholog cu diagnostic computerizat. Dacă vă confruntați cu problema căderii părului, știți deja probabil, că un șampon sau un ser nu sunt suficiente pentru restabilirea podoabei capilare. Pentru a stopa căderea părului și a stimula regenerarea este nevoie de un diagnostic la medicul triholog, care va elucida pricina și va recomanda un plan de tratament pentru a avea cu adevărat rezultate. Un tratament veritabil, sigur și eficient, este mezoterapia scalpului. Mezoterapia oferă nutrienți esențiali (vasodilatatoare, vitamine, aminoacizi, peptide, oligoelemente, cofermenți, acid hialuronic) pentru foliculii de păr, hidratează, stimulează circulația sangvină și regenerarea părului, transformând părul în unul strălucitor și sănătos. Mezoterapia este indicată atât femeilor cât și bărbaților sau și persoanelor după implant de păr. Preparatele sunt injectate intradermic prin micro-înțepături la nivelul zonelor afectate, iar substanțele medicamentoase difuzează treptat în aria foliculilor piloși. Cu ajutorul acestui tratament efectuat periodic firele de păr își recapătă densitatea, structura și grosimea, stopează căderea părului. Numărul necesar de ședințe este (apreciat) recomandat de mdeicul triholog la consultație. Nu rata șansa de a avea o podoabă capilară de invidiat! Promoție valabilă doar în perioada 01.06 – 30.06.2022
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 255 | Дата: 2022-06-01 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii: Corp sănătos cu buget redus! Procură un abonament pentru 5 ședințe masaj și beneficiază de 1 ședință masaj gratis! Clinica Estetic-Sana în luna mai a.2022 vine să răsplătească fidelitatea clienților cu un bonus pentru o cură de masaj corporal. Alină-ți simțurile, oferă-ți o oră de relaxare după o zi de lucru tensionată! Masajul este una dintre cele mai vechi metode tradiționale de tratament și profilaxie, de relaxare și reechilibrare psihoemoțională. Diverse tehnici de masaj sunt deosebit de apreciate de către oamenii sănătoși și bolnavi, tineri și bătrîni, foarte ocupați sau cu un program lejer. Contactul cu pielea – cel mai mare câmp receptor – activează mii de terminațiuni nervoase. Starea generală de bine recăpătată în urma masajului le oferă clienţilor un bun raport cu ei înşişi. Specialiștii clinicii Estetic-Sana vă vor răsfăța cu adevarat, oferindu-vă diverse tehnici de masaj într-o ambianță de neuitat. Promoție valabilă doar în perioada 01.05 – 31.05.2022 Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 591 | Дата: 2022-05-06 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii aprilie: Corp frumos cu buget redus! Procură un abonament pentru 5 ședințe de LPG masaj VelaSmooth și beneficiază de 1 ședință cavitație gratis! Clinica Estetic-Sana îți oferă șansa să fii mereu suplă cu minim efort şi cu rezultate imediate. Vă prezentăm procedurile de cavitație cu ultasunet combinate cu masaj vacuum LPG VelaSmooth pentru un rezultat excepțional. LPG masaj VelaSmooth reprezintă eficacitatea aplicării concomitente a celor 4 tehnologii de vârf integrate într-o singură manipilă în lupta cu remodelarea siluetei și reducerea celulitei: Terapie cu vacuum pulsat Masaj mecanic cu role motorizate (masaj endermologic LPG) Radiofrecvență bipolară Terapie cu lumină infraroșie. Cavitația cu ultrasunet distruge grăsimile localizate în diferite părți ale corpului. Undele ultrasunetului sunt focusate asupra zonei țintă, neimplicând alte organe sau țesuturi. Cu noi ve-ţi fi irepetabile! Oferta valabilă în perioada 01- 30.04.2022
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 573 | Дата: 2022-04-12 | Рейтинг: 0.0/0

Dermatoscopie nevus - pentru un diagnostic timpuriu! Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii martie 2022: 10% reducere pentru dermatoscopie nevuși cu dermatoscop HEINE (Germania). Dermatoscopia reprezintă o metodă rapidă și neinvazivă de diagnosticare a formațiunilor cutanate, folosind un instrument specializat numit dermatoscop. Această metodă de diagnostic permite examinarea detaliată a structurii formațiunilor cutanate și mărește considerabil acuratețea depistării precoce al cancerului de piele (melanomului). În cazul pacienților cu multiple alunițe se poate realiza harta dermatoscopică digitală. Clinica Estetic-Sana oferă posibilitatea stocării și monitorizării informațiilor macroscopice și dermatoscopice folosnd dermatoscopul HEINE DELTA produs în Germania cu o înaltă precizie și rezoluție optică. Promoție valabilă de la 01.03.2022 până la 31.03.2022
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 297 | Дата: 2022-03-04 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunţă promoția lunii februarie a.2022: HIFU lifting cu reducere 20% Ultima tehnologie de întinerire! Тehnologia HIFU reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă a lifting-ului chirurgical facial. Dispozitivul utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii, ce duce la creșterea cantității de colagen natural prin căldura degajată la nivelul acestor structuri celulare. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv cu rezultate remarcabile de lifting. Impulsurile generate de dispozitivul de ultima generație 3D HIFU Ultimate încălzesc selectiv zona interesată, provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial. Efectuează până la 6 rânduri per trecere, spre deosebire de aparatul care execută doar 1 linie într-o singură trecere și crează respectiv mult mai multe puncte de coagulare cu stimularea sintezei de colagen nou. Procesul de formare a unei noi matrici de colagen durează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani. Beneficii: • procedură nedureroasă • nu necesită reabilitare • energia cu ultrasunete este absolut inofensivă pentru organism • indicată pentru orice fototip, în orice anotimp • procedură unică (o ședință) Războiul împotriva îmbătrânirii continuă. Clinica Estetic-Sana propune clienților tratament unical anti-age cu ultrasunete. Astăzi lifting-ul facial nu e neapărat să fie cel chirurgical! Promoție valabilă până28.02.2022
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 221 | Дата: 2022-02-11 | Рейтинг: 0.0/0

Tratamentul varicelor metoda CLaCS pentru picioare mereu frumoase! Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni ianuarie 2022: 10% reducere pentru tratamentul vaselor tehnologia CLaCS, inovaiție pentru Moldova! Tehnologia CLaCS este o metodă modernă în flebologia estetică care permite să scăpați nu numai de rețeaua vasculară pe picioare, ci și de venele mai mari, reticulare, care o hrănesc. Combină tehnicile de îndepărtare cu laser, scleroterapia și crioterapia. Avantaje: · absența cicatricilor · absența durerii postoperatorii · nu lezează țesuturile învecinate · fără spitalizare · rezultate impresionante de lunga durată Retine-ţi! Varicoza este o boală cronică. Cât mai devreme o ve-ti depista şi ve-ţi apela la medicul specialist, cu atât ve-ţi avea mai multe şanse să evitaţi tratamentul chirurgical. Promoția valabilă până la 31.01.2022
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 243 | Дата: 2022-01-12 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii decembrie 2021: 20% reducere pentru tratament de lifting facial cu fire. Clinica Estetic-Sana oferă o alternativă sigură liftingului chirurgical – lifting cu fire resorbabile Cine este un bun candidat pentru tratamentul cu fire? Firele resorbabile se utilizează în cazurile medii de scădere a turgorului pielii, ptoza țesuturilor moi (fără exces de piele) în regiunea feței, gâtului și a corpului. Indicații: Ptoza treimeii laterale a sprâncenelor Pierderea conturului feței pe linia pomeților Ridurile nasolabiale, definirea liniei maxilarului Deformarea ovalului feței, bărbia dublă Recomandări după procedură: În intervalul de 2-3 săptămâni după tratamentul cu fire resorbabile, pacienții trebuie să se abțină de la tratamente stomatologice, masaj în zona tratată, laser fractional, HIFU lifting, saună. Siguranță. Procedura este efectuată de medici dermatologi cu experiență. Produsele sunt certificate în r.Moldova. Promoție valabilă de la 01.12 la 31.12.2021
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 242 | Дата: 2021-12-11 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii noiembrie 2021: 10% reducere pentru tratament cu radiofrecvență fractionată pentru lifting facial. Clinica Estetic-Sana oferă o alternativă sigură liftingului chirurgical – lifting neablativ cu radiofrecvență fracționată și microneedling pentru redefinirea calității și sănătății tenului. Principiul tratamentului de RF lifting constă în crearea unor microcoloane de distrucție termică în piele cu ajutorul unor micro ace speciale, care transmit energie RF cu ajutotul undelor radio și încălzesc profund țesuturile, stimulând producția de colagen, elastină, întărind matricea dermală. Avantajele procedurii de întinerire cu radiofrecvență fracționată: este o metoda non-invazivă, suprafața pielii în acest caz este afectată într-o masură foarte mică (circa 20 %); timp de recuperare redus: de la 2-3 până la la 4-5 zile; lifting vizibil ce elimină necesitatea unui lifting chirurgical; nu există risc de apariție a complicțiilor. Indicații pentru terapia cu radiofrecvența fracționată ptoză gravitațională (căderea ovalului feței) adâncirea ridurilor pierderea elasticității, laxitatea țesuturilor feței, gâtului, decolteului exces tegumentar în zona pleoapelor cearcăne hiperpigmentații hiperkeratoză, pori dilatați ten obosit cicatrici postacnee vergeturi hiperhidroză axilară (transpirație excesivă) laxitatea pielii corpului după pierderea în greutate, vârstă laxitatea pielii abdomenului din cauza sarcinii și nașterii Promoție valabilă de la 01 la 30 noiembrie 2021. Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 281 | Дата: 2021-10-07 | Рейтинг: 0.0/0

Slăbire rapidă! New! Doar la clinica Estetic-Sana! Terapie magnetică pulsată de înaltă intensitate HIFEM - antrenarea mușchilor și arderea în același timp a grăsimilor! Doar în luna august beneficiezi de tratament Emsculpt pentru 2 zone la preț de 1! Tehnologia HIFEM – high-intensity focused electromagnetic energy - energie electromagnetică concentrată de înaltă intensitate, duce la contracții musculare maxime. Avantaje · modelarea mușchilor și arderea grăsimilor · ridicarea neinvazivă a feselor · potrivit pentru toată lumea - fără anestezie - fără intervenție chirurgicală · rezultatul este imediat, dar va fi vizibil după două până la patru săptămâni · masa musculară a crescut în medie cu 16% · pierderea medie de grăsime 19% · tratament de scurtă durată, o singură dată 30 de minute · sunt necesare doar 4 sesiuni între 2-3 zile · sigur, fără perioade de nefuncționare Optează pentru cele mai noi tehnologii în slăbire împreună cu specialiștii clinicii Estetic-Sana! Oferta valabilă 01 - 31.08.2021
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 303 | Дата: 2021-08-06 | Рейтинг: 0.0/0

Vara topește prețurile! Doar la clinica Estetic-Sana! Doar în luna iunie! Îți oferim 10% reducere pentru tratamentul hiperhidrozei (transpirație excesivă) cu ajutorul neuroproteinei botulinice (Botox)! • Sigur, rapid, efectiv • Nu necesită recuperare Lucrăm doar cu produse certificate! Nu lăsa transpirația să-ți strice buna dispoziție de zi cu zi! Apelează la medicul dermatolog și scapă de discomfort! Oferta este valabilă în perioada 01-30 iunie 2021!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 317 | Дата: 2021-06-02 | Рейтинг: 0.0/0

Nu lăsăm nici urmă de vase pe față sau corp! Tratamente cu laser vascular de generație nouă Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni mai 2021: 10% reducere pentru lase4r vascular! Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei. Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow: • lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare • laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță • scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului • fără durere • nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente • sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii • tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare) Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 345 | Дата: 2021-05-08 | Рейтинг: 0.0/0

Și mâinile au nevoie de îngrijire! Filler cu acid hialuronic acum cu 20% reducere! Luna aprilie vine cu grija pentru mâinile noastre. Folosirea în exces a gelurilor antibacteriene și spălatul des pe mâini aduce la deshidratarea pielii! Doar în perioada 01-30 aprilie ai 20% reducere la filleri cu acid hialuronic pentru mâini. Corecția cu acid hialuronic - filleri dermali, presupune introducerea unui gel cu o consistență adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți similare acidului hialuronic natural, în scopul de hidratare sau refacerea volumului pierdut. Clinica Estetic-Sana vine în ajutor mâinilor noastre! Nu rata șansa atingerilor fine!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 306 | Дата: 2021-04-06 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna martie 2021 ai 30% reducere pentru terapia cu acid hialuronic în scop de rejuvenare vaginală! Cui se adresează tratamentele de rejuvenare vaginală? persoanelor cu senzații de uscăciune vaginală persoanelor după nașteri cu simptome de laxitate vaginală femeilor în premenopauză și menopauză femeilor cu incontinență urinară ușoară persoanelor care au observat o scădere a satisfacției sexuale Aceste simptome neplăcute și deranjante sunt extrem de frecvente, dar multe femei au senzații de genă și evită să se adreseze la medic. Tratamentele în rejuvenarea ginecologică îți redau feminitatea. Astăzi tot mai multe femei realizeaă, că aspectul exterior nu este suficient, dacă nu te simți confortabil în pielea ta din cap până în picioare. Doar la clinica Estetic-Sana promoție valabilă de la 01.03 - 31.03.2021!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 326 | Дата: 2021-03-03 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana oferă bonus reabilitare 1 ședință de plasmolifting post laser gratuit, dacă faci laser fracțional întinerire! Întinerire cu laser fracțional – cea mai avansată tehnologie de întinerire! Aceasta este o alternativă reala a chirurgiei plastice. Avantajele procedurii de întinerire cu laser fracțional: este o metoda non-invazivă, suprafața pielii în acest caz este afectată într-o masură foarte mică (circa 20 %); nedureroasă; timp de recuperare redus: de la 2-3 până la la 4-5 zile; lifting vizibil ce elimină necesitatea unui lifting chirurgical; nu există risc de apariție a complicțiilor. Rezultatele întineririi cu laser: lifting facial îmbunatățirea texturii, culorii și tonusului pielii îndepărtarea ridurilor îndepărtarea hiperpigmentației netezirea și estomparea ridurilor din jurul gurii, ochilor reducerea porilor dilatați înlăturarea cicatricilor postacne Promoție valabilă de la 01 la 31 ianuarie 2021. Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 370 | Дата: 2021-01-06 | Рейтинг: 0.0/0

Luna decembrie e darnică la cadouri! Doar in ultima lună a toamnei beneficiezi de 2 promoții generoase! Acum ai HIFU lifting cu -25-35% reducere! Тehnologia HIFU reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă a lifting-ului chirurgical facial. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fără efecte secundare, care utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting. Tehnologia HIFU realizează cu ajutorulul trasunetelor focusate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea și creșterea cantității de colagen natural prin căldura degajată la nivelul acestor structure celulare. Procesul de formare a unei noi matrici de colagen durează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani . Beneficii : • procedură nedureroasă • nu necesită reabilitare • energia cu ultrasunete este absolut inofensivă pentru organism • indicată pentru orice fototip , în orice anotimp • procedură unică (o ședință) Războiul împotriva îmbătrânirii continuă. Clinica Estetic-Sana propune clienților tratament unical anti-age cu ultrasunete. Astăzi lifting-ul facial nu e neapărat să fie cel chirurgical! Promoție valabilă până la 31.12.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 400 | Дата: 2020-12-01 | Рейтинг: 0.0/0

Procedurele tale preferate acum au devenit și mai accesibile! Doar în luna noiembrie ai până la - 40% reducere pentru epilarea cu laser! Clinica Estetic-Sana îți oferă acum soluția excelentă pentru îndepărtarea părului definitiv cu laser de noua generație. Avantajul epilării cu laser: · metodă nedureroasă · absolut igienică · eficacitate maximă · metodă rapidă · piele fină și catifelată · economic avantajoasă Suntem singurul centru medical, care poate oferi toate tipurile de epilare, inclusive cu toate tipurile de Laser: Alexandrite cu lungimea undei 755 nm, Diode cu lungimea undei 808 nm, adaptat nevoilor fiecărui client. Alege și tu epilarea definitivă cu laser și bucură-te de o piele catifelată, fără pilozitate. Promoție valabilă de la 01-30.11.2020!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 382 | Дата: 2020-11-03 | Рейтинг: 0.0/0

Spune Stop cearcănelor cu remedii speciale de la clinica Estetic-Sana! Doar în perioada 01 – 31.10.2020 beneficiezi de bonus pentru laser epilare în valoare de 500 lei, dacă faci procedura de corecție a cearcănelor cu Teosyal Redensity II. Apariția cearcănelor poate fi cauzată de oboseală, predispunere ereditară, tulburări microcirculatorii, avansarea vârstei. Cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, volum, devine pigmentată, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitală devine adâncită, cu aspect trist, obosit. Printre multiplele tratamente pentru zona delicată a ochilor clinica Estetic-Sana îți oferă un tratament special, rapid, într-o singură ședință cu efect spectaculos! Teosyal Redensity II Pure Sense este unicul produs - filler cu Acid Hialuronic special creat pentru zona sensibilă a ochilor. Acidul hialuronic este combinat cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, ce conferă pielii o luminozitate deosebită. Efectele sunt pe termen lung! Grăbește-te să prinzi cele mai bune oferte ale toamnei! Promoție valabilă de la 01 la 31 octombrie 2020!
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 388 | Дата: 2020-10-02 | Рейтинг: 0.0/0

Lipoliză injectabilă - mezoterapie cu efect de topire a depozitelor de grăsime! Doar în luna septembrie beneficiezi de o procedură de masaj CADOU la efectuarea unei ședințe de lipoliză injectabilă în valoare de 1400 lei! Avantajele lipolizei injectabile sunt eliminarea tuturor riscurilor presupuse de intervențiile chirugicale, nu rămâne piele flască.  remodelarea corpului  scăderea în circumferință  reducerea celulitei  micșorarea bărbiei duble (gușă)  îmbunătățirea texturii pielii  stimularea microcirculației  stimularea drenajului limfatic Alege lipoliza injectabilă pentru un contur bine definit! Oferta este valabilă pâna la 30.09.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 377 | Дата: 2020-09-03 | Рейтинг: 0.0/0

Vrea-i buze superbe, conturate, perfect ajustate, cu un plus de volum, dar cu aspect natural? Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii august: mărirea buzelor + 1 ședință de masaj corporal cadou! Nu este un moft să-ți dorești buze apetisante și senzuale, catifelate și strălucitoare. Dacă buzele sunt subțiri, lipsite de volum nu te întrista! Cu un mic efort poți obține un rezultat spectaculos. Cea mai bună alegere pentru a avea buze frumoase cu un aspect natural este injectarea acidului hialuronic. Specialiștii de la clinica Estetic-Sana îți vor ajuta să redai buzelor prospețime, frumusețe, voluptate. Avantaje: • produs natural, biodegradabil • efort mic - rezultat spectaculos • procedură foarte bine tolerată • recuperare rapidă Buzele cuceresc și farmecă, spun lucruri chiar și atunci când ele tac... Oferta valabilă 01-31.08.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 356 | Дата: 2020-08-03 | Рейтинг: 0.0/0

Тehnologia HIFU reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă a lifting-ului chirurgical facial. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fără efecte secundare, care utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting. Tehnologia HIFU realizează cu ajutorulul trasunetelor focusate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea și creșterea cantității de colagen natural prin căldura degajată la nivelul acestor structure celulare. Impulsurile generate de dispozitivul de ultima generație 3D HIFU Ultimate încălzește selective zona interesată provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial. Se produce contracția mediată a fibrelor de colagen în diferite straturi ale pielii, cu o retracție ulterioară a lor și stimul areasintezei de colagen nou. Rezultatele sunt rapide și vizibile chiar după ședința de tratament. Procesul de formare a unei noi matrici de colagen durează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani . Beneficii : • procedură nedureroasă • nu necesită reabilitare • energia cu ultrasunete este absolut inofensivă pentru organism • indicată pentru orice fototip , în orice anotimp • procedură unică (o ședință) Războiul împotriva îmbătrânirii continuă. Clinica Estetic-Sana propune clienților tratament unical anti-age cu ultrasunete. Astăzi lifting-ul facial nu e neapărat să fie cel chirurgical! Promoție valabilă între 01-31.07.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 425 | Дата: 2020-07-01 | Рейтинг: 0.0/0

Elexirul tinereții la Clinica Estetic-Sana : Botox/Dysport/Xeomin în zona frunții,ochilor – bonus mezoterapie mâini cu acid hialuronic! Doar în acestă lună!Doar la Clinica Estetic Sana! Doar cu Botox ai soluţia salvatoare în combaterea ridurilor de expresie. Toxina Botulinică se foloseşte în medicină de peste 30 de ani. Odată injectată într-o anumită zonă a feţei, blochează pentru o perioadă terminaţiile nervoase ale muşchilor şi astfel apare fenomenul de relaxare locală. Relaxând musculatura feţei, ridurile dispar. Faţa devine luminoasă, netedă şi odihnită. Procedura se mai numeşte “dezenervare cosmetică”. Nu doar vedetele de la Hollywood, dar și femeile din Chișinău au îndrăgit tratamentul ridurilor de expresie cu botulotoxină, fiind unul sigur, simplu, rapid și eficace. Oferta valabilă 01-30.06.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 438 | Дата: 2020-06-02 | Рейтинг: 0.0/0

Hidrolifting - metodă inovatoare de hidratare și rejuvenare estetică globală a feții. Clinica Estetic-Sana oferă o ședință de peeling codou pentru procedura de Hidrolifting: biorevitalizare+lifting doar în luna martie. Cocktail-ul de șoc cu acid hialuronic de fapt este un amestec din 2 produse: Belotero hydro pentru restabilirea balanței hidrice și Belotero Soft pentru stimularea producerii colagenului, cu un efect de lifting imediat și cumulativ de lungă durată. Clinica Estetic-Sana vă va ajuta să păstrați aparența tinereții mereu în preajma Dumneavoastră. Oferta este valabilă în perioada 01-31.03.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 415 | Дата: 2020-03-01 | Рейтинг: 0.0/0

Tratamente cu laser vascular de generație nouă Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni februarie 2020: tratamentul vaselor cu laser Asclepion (Germania) + bonus mezoterapie cu ozon! Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei. Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow: • lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare • laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță • scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului • fără durere • nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente • sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii • tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare) Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există. Promoție valabilă de la 01.02.2020 până la 29.02.2020
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 452 | Дата: 2020-02-03 | Рейтинг: 0.0/0

Rezultatele întineririi cu laser: • lifting facial și întinerire a mâinilor • îmbunătățirea texturii, culorii și tonusului pielii • îndepărtarea hiperpigmentației • netezirea și estomparea ridurilor din jurul gurii, ochilor, de pe frunte • reducerea porilor dilatați • îndepărtarea vergeturilor • înlăturarea cicatricilor Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873. https://estetic-sana.md/rom/promotii-1/laser-fractional-intinerire-2 Promoție valabilă de la 01.01 - 31.01.2020 Află mai mult despre procedura de Laser întinerire la clinica Estetic-Sana...
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 472 | Дата: 2020-01-04 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în ajunul Revelionului ai super ofertă de la clinica Estetic-Sana: Mărire a buzelor cu acid hialuronic -15% Iar dacă dorești să beneficiezi de o procesură expres de îngrijire a tenului cu peeling + mărire buze obții un discount de 25% Și dacă vrei să strălucești în noaptea dintre ani, terapia Vampir (plasmolifting) suplinește pachetul de mărire a buzelor și peeling cu o reducere de 30% Detalii la nr 069263873 https://estetic-sana.md/ro/list/42/Oferte-siltbrgt-promotii/item/id/364
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 480 | Дата: 2019-12-31 | Рейтинг: 0.0/0

Объемная контурная пластика - волюметрическая коррекция лица Клиника Estetic-Sana проводит очередную акцию месяца - волюметрическая объемная коррекция лица с филлерами гиалуроновой кислоты 2,0 мл + пилинг в подарок. Пропорции контуров лица с годами изменяются, и объем мягких тканей уменьшается,щеки опускаются вниз, подбородок теряет упругость, линия скул начинает провисать, брови опускаются и лицо расширяется книзу, теряя свою четкость контуров с образованием морщин и складок. Поднять опустившиеся щеки, восполнить утерянный объем скул помогут безоперационные методы волюметрического объемного моделирования филлерами гиалуроновой кислоты - 3D - моделировение. Восстановление потерянных объемов и четких контуров лица проводится по всем трем направлениям. Акция действительна с 01 по 30.11.2019 г.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 539 | Дата: 2019-11-02 | Рейтинг: 0.0/0

Tratamente cu laser vascular de generație nouă Clinica Estetic-Sana anunță promoția luni februarie 2018: reducere pentru tratamentul vaselor cu laser Asclepion (Germania) -10% Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei. Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow: • lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare • laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță • scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului • fără durere • nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente • sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii • tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare) Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există. Promoție valabilă de la 01.09.2019 până la 30.09.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 545 | Дата: 2019-09-04 | Рейтинг: 0.0/0

PRP terapie - plasmolifting, plasmă bogată în trombocite, lifting-ul Vampirilor, terapia Dracula - sunt sinonimele terapiei naturale de regenerare și întinerire. Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii august 2019: primești bonus mezoterapie cu ozon, dacă faci procedura de plasmolifting pentru orice zonă. Tratamentul PRP stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ajutând la formarea unui nou țesut prin injectarea propriei plasme. S-a constatat că trombocitele şi factorii de creştere din sânge au o capacitate proliferativă importantă, un rol decisiv în repararea ţesuturilor distruse şi sunt prin urmare, folosite pentru tratamentul diferitelor leziuni în medicină și în deosebi în medicina estetică. Tratamente sinergice Tratamentul cu PRP poate fi asociat şi chiar este indicat a fi asociat cu injectarea de alte produse cum ar fi acidul hialuronic, ozon, polinucleotide, care oferă o mai bună hidratare a pielii și accelerează regenerarea celulară. Promoție valabilă de la 01.08 până la 30.08.2019. Află mai mult despre PRP terapie la clinica Estetic-Sana...
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 550 | Дата: 2019-08-02 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii iulie – Biofibre APTOS -20% Biofibrele APTOS - o minune tehnologică în slujba frumuseții! Biofibrele APTOS– sunt fire cu crestături ce se fixează în țesuturile moi, ceea ce oferă un efect de lifting de lungă durată. Acest tratament îmbină avantajele procedurilor mini invazive-rapide, nechirurgicale, fără cicatrice, vindecare rapidă, reluarea activității în scurt timp - cu rezultate de ansamblu de reîntinerire, cu un lifting remarcabil, cu atenuarea ridurilor, cu îmbunătățirea texturii cutanate, apropiindu-se de rezultatele liftingului chirurgical fără a avea dezavantajele acestuia. APTOS – este o metodă revoluționară de bioarmare a feței și corpului cu biofibre complet resorbabile din caprolactonă, ce se elimină complet din organism peste 360 de zile. Biofibrele APTOS – sunt fire cu crestături ce se fixează fiabil în țesuturile moi, ceea ce oferă un efect de lifting de lungă durată. Firele APTOS Light Lift au următoarele avantaje: - Siguranța. Lipsește riscul de a afecta terminațiunile nervoase. Există 2 categorii de fire: neresorbabile și resorbabile. Firele din prima categorie sunt produse din polipropilenă (material chirurgical de sutură), iar al doilea tip din caprolactonă care se elimină din organism într-un an. În componența firelor, de asemenea este și L-acidul lactic. El asigură un efect de întinerire suplimentar, datorită revitalizării naturale a țesuturilor și încetinirea procesului de îmbătrânire. - Aspect exterior. Rezultatul arată foarte natural, se păstrează mimica activă a feței. În cazul utilizării firelor resorbabile, ce conțin L-acidul lactic, obținem un efect adăugător de stimulare a producerii colagenului, ce va avea ca rezultat îmbunătățirea elasticității și turgorului pielii. - Rapiditate. Procedura se efectuează în condiții de ambulator sub anestezie locală și durează 30-60 minute. - Efect imediat. Utilizând firele resorbabile Aptos putem obține efect foarte bun fără necesitatea de a apela la tradiționalele intervenții chirurgicale. Primele rezultate pozitive pot fi observate chiar din prima zi. Efectul final se conturează după 2-3 săptămâni. - Traumatizare minimă. Firele sunt introduse cu ajutorul unui ac conductor. Utilizarea firelor resorbabile asigură siguranța metodelor Light Lift. - Recuperare rapidă. De obicei, perioada de reabilitare este de la 2-5 zile, când sunt tratate 2-3 zone. - Durabilitate. Țesuturile moi ale feței fiabil se fixează și sunt susținute cu ajutorul firelor crestate Aptos. De asemenea, se formează colagen nou în jurul firelor, ceea ce conduce la menținerea rezultatului pe o perioadă mai îndelungată. Efectul estetic obținut se menține până la 2 ani. - Abordare integrală. Pentru rezultate maxime, lifting-ul cu fire de suspensie poate fi asociat cu injectarea substanțelor de umplere (filler), peeling-uri, injectarea botulinotoxinei sau utilizarea laserului fracțional pentru întinerire. Metodele minim invazive de corecție Aptos, ne permit să obținem un rezultat maximal, comparabil cu efectul intervenției chirurgicale! Promoția valabilă de la 01.07.-31.07.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 577 | Дата: 2019-07-03 | Рейтинг: 0.0/0

HIFU lifting pentru față și corp cu reducere - 25 €⚡️ Ultima tehnologie de întinerire - un dispozitiv unic în Moldova pentru HIFU lifting față și corp Avantaje: fără durere fără perioadă de recuperare oferă proceduri personalizate de tratament pe anumite zone ale corpului: zona peri-ombilicală, axilă, brațe, abdomen, coapse efectuează până la 11 rânduri per trecere, spre deosebire de aparatul care execută 1 linie într-o singură trecere și creează respectiv mult mai multe puncte de stimulare a colagenului se efectuiază pe toată perioada anului
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 581 | Дата: 2019-06-01 | Рейтинг: 0.0/0

Clinica Estetic-Sana anunţă promoţia lunii mai 2019 “1+1=1” pentru o siluetă de invidiat! Doar în luna mai primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 31.05.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 603 | Дата: 2019-05-08 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna aprilie primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 30.04.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 579 | Дата: 2019-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna aprilie primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 30.04.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 545 | Дата: 2019-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna aprilie primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 30.04.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 582 | Дата: 2019-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Doar în luna aprilie primești în dar 1 ședință de împachetare gratis, dacă faci 1 şedinţă de cavitație cu ultrasunet! O combinație perfectă de proceduri pentru a atinge scopul siluetei de vis! Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă și sigură, nechirurgicală și fără durere, prin care putem scăpa de depozitele de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse. Cavitația contribuie la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Împachetările îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, îmbunătățesc microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita. Împreună vom spune NU celor trei inamici: grăsimea, celulita, piele flască! Promoție valabilă de la 01 până la 30.04.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 490 | Дата: 2019-04-02 | Рейтинг: 0.0/0

Hidrolifting - metodă inovatoare de hidratare și rejuvenare estetică globală a feții.
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 605 | Дата: 2019-03-06 | Рейтинг: 0.0/0

Laser epilare pentru orice zonă în sumă > 1000 lei – cadou consultație+diagnostic computerizat gratuit la medicul triholog. Clinica Estetic-Sana îți oferă acum soluția excelentă pentru îndepărtarea părului definitiv cu laser de noua generație Alexandrite și Diode Clinica Estetic – Sana oferă cadou consultație gratuită la medicul triholog, dacă faci Laser epilare la orice zonă în sumă > 1000 lei. Avantajul epilării cu laser: * metodă nedureroasă * absolut igienic * eficacitate maxima * metodă rapidă * piele fină și catifelată * economic avantajoasă Alege și tu epilarea definitivă cu laser și bucură-te de o piele catifelată, fără pilozitate. Promoție valabilă 01.02 – 28.02.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 605 | Дата: 2019-02-02 | Рейтинг: 0.0/0

Dorințele și frumusețea dvs pentru noi contează,la mulțimea solicitărilor ! Clinica Estetic-Sana anunţă promoția lunii curente HIFU lifting + cadou laser epilare zona axile! Ultima tehnologie de întinerire! Тehnologia HIFU reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă a lifting-ului chirurgical facial. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fără efecte secundare, care utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting. Tehnologia HIFU realizează cu ajutorulul trasunetelor focusate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea și creșterea cantității de colagen natural prin căldura degajată la nivelul acestor structure celulare. Impulsurile generate de dispozitivul Ulthera încălzește selective zona interesată provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial. Se produce contracțiai mediată a fibrelor de colagen în diferite straturi ale pielii, cu o retracție ulterioară a lor și stimul areasintezei de colagen nou. Rezultatele sunt rapide și vizibile chiar după ședința de tratament. Procesul de formare a unei noi matrici de colagendurează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani . Beneficii : • procedură nedureroasă • nu necesită reabilitare • energia cu ultrasunete este absolute inofensivă pentru organism • indicată pentru orice fototip , în orice anotimp • procedură unică (o ședință) Războiul împotriva îmbătrânirii continuă. Clinica Estetic-Sana propune clienților tratament unical anti-age cu ultrasunete. Astăzi lifting-ul facial nu e neapărat să fie cel chirurgical! Promoțievalabilăîntre 01-31.01.2019
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 621 | Дата: 2019-01-03 | Рейтинг: 0.0/0

Peeling cu laser pentru un ten curat și luminos Super ofertă de la Clinica Estetic-Sana! Doar în luna decembrie 2018 primești cadou reabilitare post peeling dacă faci peeling cu laser! Clinica Estetic-Sana vă oferă alternativa prin întinerirea cu laser erbium cu 2 opțiuni: laser fracțional resurfacing și peeling cu laser blând, astfel îndepărtând perspectiva liftingului chirurgical. Laserul Erbium Yag 2940 nm al companiei italiane cu renume mondial Quanta System ne permite să adaptăm parametrii individual, luând în considerație caracteristicile pielii pacientului pentru a obține rezultate maxime fără riscul complicațiilor. Ce este Peeling-ul Laser? Este o îndepărtare controlată a unor straturi superficiale ale epidermului, cu formarea unui tegument nou, lipsit de imperfecțiuni. Lungimea de undă 2940 nm a laserului Quanta System se absoarbe selectiv în apa intracelulară, determinând vaporizarea unor straturi de celule superficiale. Concomitent în straturile mai profunde se acumulează căldura, care duce la stimularea sintezei de colagen. Cum funcționează? Parametri sunt selectați în funcție de nevoile tenului cu penetrare până la profunzimea de 2-3microni. Fascicolul luminos continuu, administrat sub forma scanată oferă siguranță în îndepărtarea precisă a epidermei cu avantaj major față de procedurile clasice de peeling, asigurând o acțiune blandă aupra pielii. E cunoscut în toată lumea sub denumirea “Pearl laser peeling”. Post tratament poate apărea un edem lejer și înroșirea pielii precum după o arsură solară. Rezultă o ușoară exfoliere a pielii timp de 3-5 zile cu recuperare rapidă. Indicații Candidatul ideal este o persoană cu pori dilatați, linii fine în jurul ochilor, gurii sau pe frunte, cei care prezintă mici imperfecțiuni ale pielii, care necesită un lifting ușor cu vârsta de la 25 ani. Recomandabil 2-4 ședințe cu interval de 2-3 săptămâni. Peeling-ul cu laser Pearl este procedura „minune” care vine în completarea deja cunoscutului peeling chimic, dar care are mai puţine efecte secundare. Promotia este valabilă în perioada 01.-31.12.2018
Saloane de frumuseţe/Салоны красоты | Просмотров: 677 | Дата: 2018-12-03 | Рейтинг: 0.0/01-50 51-100 101-150 ... 2401-2450 2451-2491