Meniu site

Sondaj

Cind vom iesi din criza???
Всего ответов: 3698 Intrareа

Login:
Parola:

Cauta

Parteneri

Статистика
Home » Panou de anunturi » Mobilier/Мебель и интерьер » Design interior/Дизайн и оформление [ Adauga dratis anunt ]

In categorie anunturi: 114
Anunturi vizualizate: 1-50
Pagini: 1 2 3 »Arata numai din: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Vizualizari
A FĂCUT CEREREA DUMNEAVOASTRĂ DE CREDIT. VEŢI OBŢINE DE CREDIT ÎN TERMEN DE 72 DE ORE. ESTE FOARTE RAPID ŞI SIGUR.

FINANŢARE A VEHICULELOR.
Credit Vehicul.
Credit auto.
Credit Rulote şi autorulote.
Credit Motociclete.
Credit Quad.
Credit Barca.
Credit Jet ski.

FINANŢAREA PROIECTELOR DE VIAŢĂ.
Credit Căsătorie.
Credit Pacs.
Credit Naştere.
Credit cash.
CreditLuna de miere.

FINANŢAREA ACTIVITĂŢII.
Credit Munca.
Credit casa verde.
Terasa de credit.
Credit Veranda.
credit Parcelă.
credit imobiliar.

FINANŢARE DE CĂLĂTORIE.
Credit de călătorie.
Credit Tur.
Credit din întreaga lume.
(*) 3.0% pe an este estimarea randamentului anual (după cheltuielile de administrare şi impactul defecte) Fondul 5 dinamica (cod Isin FR0012353548)

Profita de cele mai bune tarife de pe piaţa de a face o cerere pentru credit de nevoi personale online pe site-ul nostru. Simţiţi-vă liber pentru a efectua o simulare de credit pe site-ul nostru pentru a estima credit de consum, în acord cu nevoile de finanțare.

Consilierii nostri sunt disponibil să răspundă la orice întrebări aţi putea avea.

Gata Uniunii este acreditată ca instituţie de Credit - furnizor de servicii de investiţii de către autoritatea de control prudenţial (ACP - acreditare nr. 16488).

Oferta de împrumut de credit Uniunii formata creditworthy debitorilor.

Este abonamentul de investiţii produse rezervate investitorilor profesionale în sensul articolului L. 411 - 2 din codul francez şi financiare. Acest lucru nu este şi nu pot fi considerate ca reprezentând o ofertă publică, nici o comunicare promoţională sau un prospect în conformitate cu Directiva 2003/71/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 4 noiembrie 2003, sau ca sunt destinate să solicite interesul publicului pentru a va abona pentru actiunile Fondului, cum a fost modificată Franţa şi în afara Franței.
Gata Uniunii este evaluat 9.4 din 10 de 4788 opinia clientului pe Pilot de încredere.
Contactati-ne pentru mai multe informaţii.
Aici este de e-mail: [email protected]
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 626 | Дата: 2016-06-07 | Рейтинг: 0.0/0

Atentie: Se lucreaza cu generator de aburi..... 1. Curatenie generala. 2. Curatenie de intretinere. 3. Curatenie dupa reparatie. 4. Curatarea covoarelor si saltelelor. 5. Curatenie dupa chiriasi . Внимание: Работа с парогенератором ..... 1. Генеральная уборка. 2. Eжинедельную уборку. 3. Уборка после ремонта. 4. Очистка ковров и матрасов. 5. После жельцов арендаторов. Using the steam generator ..... 1. General cleaning. 2. Maintenance cleaning. 3. Cleaning after repair. 4. Cleaning carpets and mattress. 5. After tenants. LIKE & SHARE pentru pagina mea, va multumesc anticipat, sper sa va fie utila informatia. www.facebook.com/1Curatenie2servicii/?fref=ts
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 678 | Дата: 2016-05-10 | Рейтинг: 0.0/0

1. Curatenie generala. 2. Curatenie de intretinere. 3. Curatenie dupa reparatie. 4. Curatarea covoarelor si saltelelor. Я предлагаю услуги по уборке. 1. Генеральная уборка. 2. Eжинедельную уборку. 3. Уборка после ремонта. 4. Очистка ковров и матрасов. I offer cleaning services. 1. General cleaning. 2. Maintenance cleaning. 3. Cleaning after repair. 4. Cleaning carpets and mattress.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 679 | Дата: 2016-01-14 | Рейтинг: 0.0/0

Nano Decor предлагает новинку в сфере дизайна - Световые управляемые панели (живые панели)! Живые панели сделают ВАШ интерьер душевным и гостеприимным. Интерьеры, в которых присутствует живые управляемые панели, успокаивают и согревают. Панель представляет собой герметичную конструкцию, экологически безопасную. При производстве панелей не используется токсичных, вредных жидких, сыпучих или летучих реагентов. Внутри панели жидкость, состоящая более, чем из 5 компонентов, которые и обеспечивают необходимую консистенцию и эффект от движения жидкости внутри панели. Панели необходимо обеспечить наружной подсветкой. Чем ярче подсветите панель снаружи, тем эффектнее она будет смотреться. В состав жидкости входит особый компонент, представляющий собой микро-зеркала, которые отражают попадающий на них свет. Вы всегда сможете удивить друзей, знакомых, посетителей. Adresa: mun. Chisinau, str.Petricani 88/2 A Site: www.nano-decor.md GSM: (+373) 78 988802, GSM: (+373) 78 988800
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 667 | Дата: 2015-08-07 | Рейтинг: 0.0/0

Jaluzele sunt produse de interior, care protejeaza incaperea de radiatia solara. In functie de tip si model, jaluzele creaza o ambianta placuta in interiorul camerei si pot realiza, dupa dorinta, o iluminare difuza sau totala. Noi va punem la dispozitie o gama larga de: jaluzele orizontale si jaluzele verticale.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 912 | Дата: 2015-07-24 | Рейтинг: 0.0/0

Jaluzele orizontale pentru ferestre pot avea diferite grosimi ale lamelei si diferite tipuri de actionari, aceste storuri putand satisface cele mai diversificate gusturi. Un avantaj practic adus de jaluzele orizontale fata de alte metode de decorare a ferestrelor consta în simplitatea întretinerii si a curatarii acestora. In plus, varietatea optiunilor de modele si nuante asigura adaptarea la cerintele si arhitectura interiorului dumneavoastra. O inventie ce depaseste bariera timpului si care imbina utilitatea unui produs consacrat cu aspectul clasic si rafinat. Jaluzele orizontale in Moldova pot fi din aluminiu sau din lemn. Jaluzele din aluminiu - au o grosime a lamelei de 16mm, 25mm sau de 50mm. Ofera posibilitati multiple de manevrare si montare. Sistemul manual de manevrare consta din folosirea unei baghete sau a unui sistem monocomanda cu un singur lantisor.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 669 | Дата: 2015-07-24 | Рейтинг: 0.0/0

Garant Design SRL va propune jaluzele verticale care sunt flexibile ca design si aspect, modelate in special dupa gustul dvs., creand o atmosfera placuta, moderna si de relaxare in functie de materialul si textura alese. Latimea benzi textile este de 127 mm, iar sina de culisare este din aluminiu. Garantia pentru jaluzele verticale din matarial in Moldova este de 24 luni integral. Avantajele utilizarii jaluzele verticale: - flexibile ca design si aspect, - creeaza o atmosfera placuta, moderna si de relaxare Componentele folosite in fabricarea tuturor produselor noastre: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri exterioare, rolete textile sunt aduse din import, de la cei mai buni producatori. Sina din aluminiu folosita la sistemele de jaluzele verticale este de o calitate speciala, cu carucioare care pot fi schimbate fara demontarea sinei.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 677 | Дата: 2015-07-24 | Рейтинг: 0.0/0

Creeaza-ti un Interior personalizat impreuna cu noi si echipa noastra de experti. Te asteptam la oficiul nostru - str. Ismail 112. Programari la telefon 078308737 Acum elaborez Proiecte de Design Interior si online, la orice distanta nu v-ati afla exista oportunitatea de a elucida un design ce va defineste. Adresa de contact: E-mail [email protected] Oferim servicii de design interior si proiectare 2D , 3D , complete la nivel profesionist , chiar colaboram cu firme din Chisinau, ce executa sau importa mobilier, materiale de constructie si accesorii de inalta calitate si in care avem incredere. Tel. 078308737 ,oficiul nostru se afla pe str. Ismail 112
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 547 | Дата: 2015-07-04 | Рейтинг: 0.0/0

Avantaje: Certificat de calitate, de conformitate Este practica atit la exterior cit si pentru interior Nu absoarbe apa Acoperita cu lac de protectie Produsul este ecologic Protejeaza suprafata pe care este montat, lasand in acelasi timp suprafaţa sa respire Reduce pierderile de temperatura Se monteaza usor pe orice suport, folosind orice adeziv Usor de curatat, cu jet de apa si perie moale Culoare durabila si repetabila Foarte rezistenta la factori fizici si de mediu (cicluri nelimitate la inghet-dezghet etc) Datorita greutatii foarte mici se poate monta pe sisteme termoizolatoare (de exemplu polistiren) Este disponibila intr-o gama foarte variata de culori Livrare la domiciliu, montaj, mesteri calificati Amenajarea cladiri cu piatra sau caramida decorativa — este o modalitate convenabila si de incredere pentru a asigura longevitatea cladirii, precum si reprezinta o investitie de succes. Peretii, captusiti cu piatra artificiala «Decorstone», sunt frumosi, nu necesita ingrijiri speciale si va vor servi multi ani, spre deosebire de alte materiale de decor. str. Petricani 17/2 http://luxconstruct.md/
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 613 | Дата: 2015-02-17 | Рейтинг: 0.0/0

Surprinde-ti iubita si daruieste-i clipe de neuitat la munte! Doar 75 de euro pentru un sejur la Poiana Brasov !!! Daruieste DRAGOSTEA si pe munte si acasa . Surprinde-ti iubita in mijlocul Carpatilor si scald-o in sarutari la pensiunea ,,Bangala Elena" Oferta include: 1. excursie panoramica prin orasul Chisinau 2. transport tur-retur 3. cazare la pensiunea ,,Bangala Elena" 3 zile/ 2 nopti 4. mic dejun ( buffet suiedez) 5 Insotitor de la agentie 6 asigurare medicala 6 Camera DBL , (baie, balcon, TV, prosoape in camera) 7 Ghid excursionist (la Bran, Risnov, Peles, Pelisor si Brasov) 8 Suplimentar se achita: biletele de intrare la obiectivele turistice, mesele 9 Transfer la pirtia Poiana Brasov 10 Excursii in Sinaia, Palatul Peles si Pelisor, Castelul Dracula, Castelul Groazei Vizitarea Pesterei, Valea Cetatii Vizitarea locurilor istorice din Brasov Ski Poiana Brasov Plecarea: 12 februarie 2015, ora 22:00 de la Circ Programul excursiei: Plecarea are loc pe data de 12 februarie: 1 zi - excursii in Sinaia, Palatul Peles si Pelisor, Castelul Dracula, Castelul Groazei, vizitarea Pesterei (Valea Cetatii ) 2 zi - ski Poiana Brasov (ski, patinoar, urcari cu telecabina si frumusetea muntelui Postavarul ) 3 zi - vizitarea or. Brasov (locurile istorice ,Tur de oras Braşov –Oraşul Coroanei, vizitarea: Biserica Neagra, Aquapark) Nota: Suplimentar se achita:Cinele , Echipamentul pentru ski, Biletele de intrare la muzee Doritotii de a lua cina achita suplimentar 10 euro ( 2 cine ) Pentru informati suplimentare nu ezitati sa ne contactati! Asalt-Tur SRL str.Kiev 4/2 ,etajul 2,of.6 (Cladirea cu 2 etaje, din spate la STAR KEBAB )
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 572 | Дата: 2015-01-25 | Рейтинг: 0.0/0

Avantaje: Certificat de calitate, de conformitate Este practica atit la exterior cit si pentru interior Nu se supune coroziunii Nu absoarbe apa Acoperita cu lac de protectie Produsul este ecologic, netoxic si impermeabil Protejeaza suprafata pe care este montat, lasand in acelasi timp suprafaţa sa respire Creste rezistenta termica a elementelor de constructie Reduce pierderile de temperatura Se monteaza usor pe orice suport, folosind orice adeziv Este incombustibil si nu permite propagarea flacarii Se poate monta la orice inaltime, greutatea sa fiind foarte mica Ideal pentru montaj pe suprafete curbe sau muchii Usor de curatat, cu jet de apa si perie moale Culoare durabila si repetabila Foarte rezistent la factori fizici si de mediu (zgarieri, inghet-dezghet etc) Datorita greutatii foarte mici se poate monta pe sisteme termoizolatoare (de exemplu polistiren) Este disponibila intr-o gama foarte variata de culori Livrare la domiciliu, montaj, mesteri calificati Amenajarea cladiri cu piatra sau caramida decorativa — este o modalitate convenabila si de incredere pentru a asigura longevitatea cladirii, precum si reprezinta o investitie de succes. Peretii, captusiti cu piatra artificiala «Decorstone», sunt frumosi, nu necesita ingrijiri speciale si va vor servi multi ani, spre deosebire de alte materiale de decor. str. Petricani 17/2 http://luxconstruct.md/
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 670 | Дата: 2015-01-16 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 639 | Дата: 2014-10-06 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 532 | Дата: 2014-08-25 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md Acum Reduceri de vara 10% la toate serviciile de design - Design Interior 3D - Design Landsaft - Decor si Amenajare.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 546 | Дата: 2014-08-12 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md Acum Reduceri de vara 10% la toate serviciile de design - Design Interior 3D - Design Landsaft - Decor si Amenajare.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 636 | Дата: 2014-06-30 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md Acum Reduceri de vara 10% la toate serviciile de design - Design Interior 3D - Design Landsaft - Decor si Amenajare.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 557 | Дата: 2014-06-23 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md Acum Reduceri de vara 10% la toate serviciile de design - Design Interior 3D - Design Landsaft - Decor si Amenajare.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 669 | Дата: 2014-06-16 | Рейтинг: 0.0/0

Tu aduci poza! Noi facem Tabloul imprimat pe panza! Calitate inalta si Termeni garantati! Servicii: Imprimare format mare pe panza si hirtie foto, Tablouri imprimate pe panza, Fotografie orice dimensiune, Publicitate, Felicitari personalizate, Imprimare pe magnet, Carti de vizita, Brosuri, Copertare, Laminare, Calendare, Tablouri, Litere in volum etc... facebook: https://www.facebook.com/MiniTipoGraph site: www.minitipograph.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 631 | Дата: 2014-06-09 | Рейтинг: 0.0/0

Tu aduci poza! Noi facem Tabloul imprimat pe panza! Calitate inalta si Termeni garantati! Servicii: Imprimare format mare pe panza si hirtie foto, Tablouri imprimate pe panza, Fotografie orice dimensiune, Publicitate, Felicitari personalizate, Imprimare pe magnet, Carti de vizita, Brosuri, Copertare, Laminare, Calendare, Tablouri, Litere in volum etc... facebook: https://www.facebook.com/MiniTipoGraph site: www.minitipograph.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 603 | Дата: 2014-06-09 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 567 | Дата: 2014-06-09 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 562 | Дата: 2014-05-26 | Рейтинг: 0.0/0

Realizam proiecte in design interior pentru orice tip de spatiu. Oferim servicii complete de design si garantam o supraveghere a lucrarilor. Proiectele si desenele tehnice sunt explicite, usor de implementat si sunt realizate in termeni optimali. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 591 | Дата: 2014-05-19 | Рейтинг: 0.0/0

Oferim servicii "la cheie" de design si amenajari interioare. • Proiectare 2D; • Proiectare 3D; • Vizualizare; • Desene Tehnice; • Consultare in alegerea materialelor de constructie-finisare; Serviciile noastre ocupa sectoare variate ale pietii oferind servicii optime pentru orice locuinta s-au spatiu comenrcial. Dispunem de o echipa de profesionalisti care gasesc intodeauna cele mai optime idei de implementare astfel rezolvind orice problema legata de proiectare-finisare. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 736 | Дата: 2014-05-05 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 528 | Дата: 2014-04-22 | Рейтинг: 0.0/0

Грузоперевозки недорого
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 618 | Дата: 2014-03-25 | Рейтинг: 0.0/0

Предлагаем различный транспорт для перевозок от 70 лей час по городу или транспорт за городом больше 30 км, 1 км стоит ОТ 2.50 лея. А также Услуги грузчиков от 50 лей в час. Разнорабочие. Копаем огороды, вывоз мусора, погрузка разгрузка, фур, стройматериалов и так далее.
Работаем 24/24,7 дней в неделю ,СПОСОБ ОПЛАТЫ: НАЛИЧНЫЙ ИЛИ БЕЗНАЛИЧНЫЙ РАСЧЕТ
Индивидуальный подход к каждому клиенту!!! для более детальной информации о цене справки по телефонам:
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 560 | Дата: 2014-03-20 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 594 | Дата: 2014-03-10 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 596 | Дата: 2014-03-03 | Рейтинг: 0.0/0

Serviciul este pentru persoanele ce vor sa munceasca intelectual si nu fizic.grafic liber si fara experienta...
Va rog vizionati acest video inainte de a continua http://www.youtube.com/watch?v=aNh1u_9lBuw

CONTEAZA:
Seriozitate.

NU CONTEAZA:
Virsta.
Profesia.
Sexul.

Pentru a intelege domeniul de munca este necesar sa accesati http://ungureanu.prav.tv/#ajax=name va inregistrati gratuit, lasati telefon si skype obligatoriu, salvati login si parola care vo da sistema, intrati si vedeti cin este cel mai apropiat Test-Drive astazi, intrati la ora indicata si timp de 30 min se explica urmatoarele.

1) Cu ce ne ocupam.
2) Citi bani cistigam din acest domeniu de munca.
3) Ce trebuie sa facem ca sa cistigam asa bani.

RETINETI

Ca sa intelegi domeniul de activitate este necesar sa vizionati Test-Drive pina la urma.

NUMAI OMUL ISI ALEGE DRUMUL
lucrind de acasa simplu,stabil si ingrijit sau
sa fuga toata viata dupa bani si tot sarac moare.

Pentru orice detaliu ma gasiti doar pe skype... ungureanu508
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 588 | Дата: 2014-03-01 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 541 | Дата: 2014-02-03 | Рейтинг: 0.0/0

„Tablourile vii” sunt obiecte decorative ce se încadrează armonios în orice interior, completându-l datorită gamei largi de culori şi varietăţii de modele. Panourile au un efect de relaxare datorită efectului apei curgătoare în combinaţie cu diferite culori. Ele se încadrează perfect în diverse locuri comerciale, de agrement (hotele, SPA saloane, restaurante, oficii, locuințe) și în cele mai variate zone (plafone, pereți, ecrane, vitrine, veioze).
Panourile disponibile pot fi montate pentru implementarea tuturor ideilor si fanteziilor clienților în decorarea interioara cu dimensiuni standard: 500x500mm, 650x650mm, 750x750mm, 1000x300mm, 1000x500mm. La cererea clientului, in afara de mărimile standart, pot fi comandate panouri cu diferite dimensiuni și diferite culori.
Adresa: mun. Chisinau, str.Petricani 88/2 A
Site: www.nano-decor.md
GSM: (+373) 78 988802
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 574 | Дата: 2014-01-27 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 588 | Дата: 2014-01-20 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 574 | Дата: 2014-01-16 | Рейтинг: 0.0/0

„Tablourile vii” sunt obiecte decorative ce se încadrează armonios în orice interior, completându-l datorită gamei largi de culori şi varietăţii de modele. Panourile au un efect de relaxare datorită efectului apei curgătoare în combinaţie cu diferite culori. Ele se încadrează perfect în diverse locuri comerciale, de agrement (hotele, SPA saloane, restaurante, oficii, locuințe) și în cele mai variate zone (plafone, pereți, ecrane, vitrine, veioze).
Panourile disponibile pot fi montate pentru implementarea tuturor ideilor si fanteziilor clienților în decorarea interioara cu dimensiuni standard: 500x500mm, 650x650mm, 750x750mm, 1000x300mm, 1000x500mm. La cererea clientului, in afara de mărimile standart, pot fi comandate panouri cu diferite dimensiuni și diferite culori.
Adresa: mun. Chisinau, str.Petricani 88/2 A
Site: www.nano-decor.md
GSM: (+373) 78 988802
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 605 | Дата: 2014-01-13 | Рейтинг: 0.0/0

Realizam proiecte in design interior pentru orice tip de spatiu. Oferim servicii complete de design si garantam o supraveghere a lucrarilor. Proiectele si desenele tehnice sunt explicite, usor de implementat si sunt realizate in termeni optimali.
www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 570 | Дата: 2014-01-13 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 607 | Дата: 2013-12-23 | Рейтинг: 0.0/0

Pentru cei pasionați de acvarii , noi am ales cu grijă cele mai frumoase și speciale pietre cu componente chimice proprii, care vor decora și in acelasi timp vor recrea mediul natural al peștișorilor.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 624 | Дата: 2013-12-20 | Рейтинг: 0.0/0

Piese brute de sticlă intr-o gama variată de culori și mărimi.Acestea pot servi drept decorațiuni în diferite aplicații atît exterioare cît și interioare datorită proprietații lor de a reflecta lumina.
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 574 | Дата: 2013-12-19 | Рейтинг: 0.0/0

Va oferim un produs nou pe piata locala pentru decorarea interioara - panourile dinamice cu lumini (PDL). Ideea de PDL este inspirata din natură, și, prin urmare, urmarind miscarile si formele unice, irepetabile, comparate doar cu miscarile unei ape curgatoare sau palpaitul unei flacari, nu doar ca ve-ti avea parte de o imagine magica, dar si o totala relaxare psihica intr-un mediu cu gust amenajat. Panourile in cauza pot fi utilizate in diferite spatii comerciale, odihna si agrement (restaurante, hotele, SPA saloane etc.) si in cele mai extinse zone: de la plafoane, pereți, toate tipurile de partiții, ecrane, pana si ca articole de mobilier, panouri publicitare, vitrine, tablouri vii, veioze, etc. Panourile disponibile pot fi montate pentru implementarea tuturor ideilor si fanteziilor clientilor in decorarea interioara cu dimensiuni standard: 500x500mm, 650x650mm, 750x750mm, 1000x300mm, 1000x500mm. Puterea electrică a unității de bază este de 5-10 V, in funcție de mărime. La cererea clientului, in afara de marimile standart, pot fi comandate panouri cu diferite dimensiuni si diferite culori.
Adresa: mun. Chisinau, str.Petricani 88/2 A
Site: www.nano-decor.md
GSM: (+373) 78 988802
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 745 | Дата: 2013-12-13 | Рейтинг: 0.0/0

Realizam proiecte in design interior pentru orice tip de spatiu. Oferim servicii complete de design si garantam o supraveghere a lucrarilor. Proiectele si desenele tehnice sunt explicite, usor de implementat si sunt realizate in termeni optimali.
www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 576 | Дата: 2013-12-09 | Рейтинг: 0.0/0

Panouri decorative electrice. Va oferim un produs nou pe piata locala pentru decorarea interioara - panourile dinamice cu lumini (PDL). Ideea de PDL este inspirata din natură, și, prin urmare, urmarind miscarile si formele unice, irepetabile, comparate doar cu miscarile unei ape curgatoare sau palpaitul unei flacari, nu doar ca ve-ti avea parte de o imagine magica, dar si o totala relaxare psihica intr-un mediu cu gust amenajat. Panourile in cauza pot fi utilizate in diferite spatii comerciale, odihna si agrement (restaurante, hotele, SPA saloane etc.) si in cele mai extinse zone: de la plafoane, pereți, toate tipurile de partiții, ecrane, pana si ca articole de mobilier, panouri publicitare, vitrine, tablouri vii, veioze, etc. Panourile disponibile pot fi montate pentru implementarea tuturor ideilor si fanteziilor clientilor in decorarea interioara cu dimensiuni standard: 500x500mm, 650x650mm, 750x750mm, 1000x300mm, 1000x500mm. Puterea electrică a unității de bază este de 5-10 V, in funcție de mărime. La cererea clientului, in afara de marimile standart, pot fi comandate panouri cu diferite dimensiuni si diferite culori.
Adresa: mun. Chisinau, str.Petricani 88/2 A
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 632 | Дата: 2013-12-03 | Рейтинг: 0.0/0

Realizam proiecte in design interior pentru orice tip de spatiu. Oferim servicii complete de design si garantam o supraveghere a lucrarilor. Proiectele si desenele tehnice sunt explicite, usor de implementat si sunt realizate in termeni optimali.
www.designinterior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 596 | Дата: 2013-11-25 | Рейтинг: 0.0/0

Panouri decorative electrice. Va oferim un produs nou pe piata locala pentru decorarea interioara - panourile dinamice cu lumini (PDL). Ideea de PDL este inspirata din natură, și, prin urmare, urmarind miscarile si formele unice, irepetabile, comparate doar cu miscarile unei ape curgatoare sau palpaitul unei flacari, nu doar ca ve-ti avea parte de o imagine magica, dar si o totala relaxare psihica intr-un mediu cu gust amenajat. Panourile in cauza pot fi utilizate in diferite spatii comerciale, odihna si agrement (restaurante, hotele, SPA saloane etc.) si in cele mai extinse zone: de la plafoane, pereți, toate tipurile de partiții, ecrane, pana si ca articole de mobilier, panouri publicitare, vitrine, tablouri vii, veioze, etc. Panourile disponibile pot fi montate pentru implementarea tuturor ideilor si fanteziilor clientilor in decorarea interioara cu dimensiuni standard: 500x500mm, 650x650mm, 750x750mm, 1000x300mm, 1000x500mm. Puterea electrică a unității de bază este de 5-10 V, in funcție de mărime. La cererea clientului, in afara de marimile standart, pot fi comandate panouri cu diferite dimensiuni si diferite culori.
Adresa: mun. Chisinau, str.Petricani 88/2 A
Site: www.nano-decor.md
GSM: (+373) 78 988800
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 588 | Дата: 2013-11-21 | Рейтинг: 0.0/0

Panouri decorative electrice. Va oferim un produs nou pe piata locala pentru decorarea interioara - panourile dinamice cu lumini (PDL). Ideea de PDL este inspirata din natură, și, prin urmare, urmarind miscarile si formele unice, irepetabile, comparate doar cu miscarile unei ape curgatoare sau palpaitul unei flacari, nu doar ca ve-ti avea parte de o imagine magica, dar si o totala relaxare psihica intr-un mediu cu gust amenajat. Panourile in cauza pot fi utilizate in diferite spatii comerciale, odihna si agrement (restaurante, hotele, SPA saloane etc.) si in cele mai extinse zone: de la plafoane, pereți, toate tipurile de partiții, ecrane, pana si ca articole de mobilier, panouri publicitare, vitrine, tablouri vii, veioze, etc. Panourile disponibile pot fi montate pentru implementarea tuturor ideilor si fanteziilor clientilor in decorarea interioara cu dimensiuni standard: 500x500mm, 650x650mm, 750x750mm, 1000x300mm, 1000x500mm. Puterea electrică a unității de bază este de 5-10 V, in funcție de mărime. La cererea clientului, in afara de marimile standart, pot fi comandate panouri cu diferite dimensiuni si diferite culori.
Adresa: mun. Chisinau, str.Petricani 88/2 A
Site: www.nano-decor.md
GSM: (+373) 78 988800
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 741 | Дата: 2013-11-21 | Рейтинг: 0.0/0

Panouri decorative electrice. Va oferim un produs nou pe piata locala pentru decorarea interioara - panourile dinamice cu lumini (PDL). Ideea de PDL este inspirata din natură, și, prin urmare, urmarind miscarile si formele unice, irepetabile, comparate doar cu miscarile unei ape curgatoare sau palpaitul unei flacari, nu doar ca ve-ti avea parte de o imagine magica, dar si o totala relaxare psihica intr-un mediu cu gust amenajat. Panourile in cauza pot fi utilizate in diferite spatii comerciale, odihna si agrement (restaurante, hotele, SPA saloane etc.) si in cele mai extinse zone: de la plafoane, pereți, toate tipurile de partiții, ecrane, pana si ca articole de mobilier, panouri publicitare, vitrine, tablouri vii, veioze, etc. Panourile disponibile pot fi montate pentru implementarea tuturor ideilor si fanteziilor clientilor in decorarea interioara cu dimensiuni standard: 500x500mm, 650x650mm, 750x750mm, 1000x300mm, 1000x500mm. Puterea electrică a unității de bază este de 5-10 V, in funcție de mărime. La cererea clientului, in afara de marimile standart, pot fi comandate panouri cu diferite dimensiuni si diferite culori.
Adresa: mun. Chisinau, str.Petricani 88/2 A
Site: www.nano-decor.md
GSM: (+373) 78 988802
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 589 | Дата: 2013-11-12 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.interiordesign.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 534 | Дата: 2013-11-11 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.interiordesign.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 567 | Дата: 2013-11-04 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.interiordesign.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 550 | Дата: 2013-10-28 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.interiordesign.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 575 | Дата: 2013-10-22 | Рейтинг: 0.0/0

DESIGN INTERIOR- Pentru spatiul casei tale! Consultanta in amenajari interioare/Proiectare 3D/Concepte finisaje/Proiecte sanitare/Solutii electrice/Solutii pentru amplasare mobilier/Decor. www.design-interior.md
Design interior/Дизайн и оформление | Просмотров: 587 | Дата: 2013-10-15 | Рейтинг: 0.0/01-50 51-100 101-114