Меню сайта

Наш опрос

Cind vom iesi din criza???
Всего ответов: 3704

Форма входа

Login:
Parola:

Календарь

«  Noiembrie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSmDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Статистика

Главная » 2012 » Noiembrie » 5 » GREEN PARK RESTAURANT & BANQUET ROOM
GREEN PARK RESTAURANT & BANQUET ROOM
11:49

Nunta în "Green Park Restaurant & Banquet Room" este întruchiparea stilului rafinat!
Ce contează cel mai mult pentru o nuntă? Desigur, a-şi găsi sufletul pereche. Restul sunt doar mărunţişuri. Alegerea restaurantului pentru nuntă este cel mai important "mărunţiş". Acesta va fi casa sărbătorii în această zi, va primi cele mai iubite şi apropiate persoane sub acoperişul său, va încălzi bucuria pentru tinerii căsătoriţi fericiţi. Cu alte cuvinte, restaurantul trebuie să fie o ramă decentă a ceremoniei. Anume "Green Park Restaurant & Banquet Room" corespunde tuturor acestor criterii.

"Green Park Restaurant & Banquet Room" este un nume complet nou pe aleea restaurantelor din Chişinău, noua stea aprinsă pe cerul festivităţilor. Acesta este un complex din trei etaje, situat convenabil în parcul de pe strada din capitală Drumul Viilor, 34/1. La primul etaj este situată cafenea tip lounge de elită, la etajul al doilea - o sală de banchet minunată, iar la etajul al treilea de tip VIP au loc petreceri private.

"Green Park Restaurant & Banquet Room" este cel mai potrivit local pentru o nuntă pentru persoane cu adevărat iubitoare. Înconjurat de verdeaţă, acest restaurant Vă va face să uitaţi de viata urbană şi Vă va scufunda în lumea magică a iubirii şi sărbătorii de familie - nunta. Frumuseţea de basm a naturii din jurul va conferi sărbătorii o eminenţă specială.

Interiorul "Green Park Restaurant & Banquet Room" străluceşte prin stilul, luxul şi rafinamentul său european. Când Veţi deschide uşile "Green Park", Veţi simţi că fiecare detaliu de decor a fost ales cu dragoste. Veţi simţi magia deosebită a pereţilor - nu vreţi dori să părăsiţi acest local ospitalier şi frumos. Confortul şi eleganţa, originalitatea şi respectarea tradiţiei - toate acestea le puteţi găsi în "Green Park Restaurant & Banquet Room".

Echipa de profesionişti a "Green Park Restaurant & Banquet Room" se distinge prin abordarea specială a fiecărui Client, a dorinţelor, ideilor şi a cerinţelor sale. Aceasta Vă va ajuta să alegeţi un meniu exclusiv, feluri de mâncare delicate cu deservire modernă. Veţi fi surprinşi de paleta de gust a produselor alimentare şi a băuturilor. La "Green Park Restaurant & Banquet Room" muncesc cei mai buni bucătari din Chişinău, adevăraţi maeştri.

Nunta sărbătorită la "Green Park Restaurant & Banquet Room" va rămâne în memoria Dvs. ca un eveniment strălucit, elegant şi bun.


Категория: Turism, recreaţie/Туризм, отдых | Просмотров: 1375 | Добавил: GreenPark | Рейтинг: 0.0/0 |